2777
2789
عنوان

نداشتن رابطه تو دوران عقد طبیعیه ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 58 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منظورم رابطه کامله

طبیعیه نگران نباش و برای احتیاط از خودش سوال بپرس

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 
😹😹😹دعای کمیل میخونن

وااااوووو چ خوب ما چ بچه بدی بودیم کارای دیگ میکردیم🤭🫣

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
نامزدت نخواست یا خودت

هر دو

اما نامزد هم میگفت همه چی باشه برا شب عروسی

بعد به نظر خود من هم همه چی بمونه از عروسی به بعد بیشتر تازگی داره احساس میکنم تو دوران عقد رابطه داشته باشی برا شب عروسی اون هیجان ندارخ

باید زندگی کرد   گاه با یک گل سرخ  گاه با یک دل تنگ  گاه با سوسوی امیدی کمرنگ  
هر دواما نامزد هم میگفت همه چی باشه برا شب عروسیبعد به نظر خود من هم همه چی بمونه از عروسی به بعد بی ...

ن والا من تاهمین الانم که سزارین کردم بزور تحمل میکنیم چون هردومون هورمونی هستیم😂😂

من حس میکنم چون رابطه کامل تاحالا نخواسته مشکل داره شاید مردونگی نداره

خیلی ها اینجورین 

باید زندگی کرد   گاه با یک گل سرخ  گاه با یک دل تنگ  گاه با سوسوی امیدی کمرنگ