2777
2789
عنوان

دوستان بیاید داریم بدید بلاخره اونی که نباید میشد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 36 پست
وایییی دورت بگردمممممم مرسییی عشقمممممم🥺🥺😍💕🤭

دور از جون عزیزم ، قربانت 😍😍😍❤️❤️❤️

گفت که علاقتون متقابل هستش و هر دو به یک اندازه همو دوست دارید و به هم فکر میکنید و خلاصه از این حرفا😍😂

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

فدای مهربونیت ♥️🫂🙂ولی نفهمیدم چی شد 😭😭یه بار دیگه توضیح بده چی گفت🤦🏻‍♀️😂الان من و علی به هم م ...

دور از جون عزیزم ❤️

میگه در آینده به هم می‌رسید ( با هم اوکی میشید)😍🎉

کل حرفاش همین بود منتها قلبمه سلمبه😂

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دور از جون عزیزم ❤️میگه در آینده به هم می‌رسید ( با هم اوکی میشید)😍🎉کل حرفاش همین بود منتها قلبمه ...

قربونت ♥️🙂😍

واااای یعنی میشه ؟! 🙂😍

نگفت کِی با هم اوکی میشیم و به هم میرسیم؟! 

نگفت ازم خوشش میاد یا نه؟ بهم فکر میکنه یا نه ؟ 🥲💔

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

دور از جون عزیزم ❤️میگه در آینده به هم می‌رسید ( با هم اوکی میشید)😍🎉کل حرفاش همین بود منتها قلبمه ...

گفت الان تو زندگی علی کسی هست یا نه ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

گفت الان تو زندگی علی کسی هست یا نه ؟

در این باره چیزی نگفت ، حس نکرد

قربونت ♥️🙂😍واااای یعنی میشه ؟! 🙂😍نگفت کِی با هم اوکی میشیم و به هم میرسیم؟! نگفت ازم خوشش میاد ی ...

اره عسیسم چرا نشه😍🎉

گفت فعلا اوکی نیستید هیچ کدوم شرایط و...

اما در اینده اوکی میشید 😍🎉

اره عسیسم چرا نشه😍🎉گفت فعلا اوکی نیستید هیچ کدوم شرایط و...اما در اینده اوکی میشید 😍🎉

واااایییی 🥰😍😘🫠

یعنی ذووووق 😍🥲

وقتی بهش فکر میکنم قلبم میزنه 🥲♥️