2777
2789
عنوان

دوستان بیاید داریم بدید بلاخره اونی که نباید میشد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 40 پست
چیشدههههه یا امام زماننننن چطوری فهمیدی خاک تو سر بیلیاقتشششش🥲🥲🥲

از رو اینکه هیچ دختری رو فالو نداشت اما یکیو بلاخره فالو کرد 😑😂

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

چیشدههههه یا امام زماننننن چطوری فهمیدی خاک تو سر بیلیاقتشششش🥲🥲🥲

اعصابت ب هم نریزه ، خودتو ناراحت نکن بره به جهنم اصن 

( نگا من دارم تورو دلداری میدم 😂)

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@sana_221 زن پیمان بیا دلداریم بده زن علی هم تگ کردم بیاید کمکک

ای واااای من ...💔

بیا بغلم 🫂

قلبم درد گرفت 🥲

چرا ؟!

مگه باهم در ارتباط نبودین ؟! باهاش تا حالا حرف نزده بودی مگه ؟!

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

ای واااای من ...💔بیا بغلم 🫂قلبم درد گرفت 🥲چرا ؟!مگه باهم در ارتباط نبودین ؟! باهاش تا حالا حرف نز ...

عیجان عزیزم 😍 اون قسمت که نوشتی رفیق زن پیمان و زن رامین عالی بود 😂

والا زن پیمان حرف قشنگی زد ، میگه فالو کردن یه نفر به معنای رابطه نیست دیگه نمی‌دونم فعلا من بین زمین و هوام😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣حقققق ندارنننننننن ولم کنننن بزنمشون

عیجان 

مگه هی ما سه تا برای هم یکاری کنیم 😍😂

وا این چه منطقیه زن شاید همینجوری فالو کرده خو😐

از فالو درش آورد 😐

فاز این بشر چیه نمی‌دونم 

اول فالو می‌کنه بعد انفالو

@par_nahal    

@sana_221    

از یه حس شیشم پرسیدم اول گفت این دو زوج که گفتی توی رابطه ان گفتم علی و زنش نه  پیمان و زنش رو نمیدونم توی رابطه ان و اینطور جواب داد : 

زن علی : فعلا دنیا هاتون از هم دوره _ ولی فعلا_ در آینده اوکی میشید ( مبارکه🎉😁)، در حال حاضر با هم اوکی نیستید ( چرررااا؟؟؟😂🔪علی کتک میخواد )

زن پیمان : گفت بنظرم خیلی به هم فکر میکنن ، همو دوست دارن ، با هم ارتباط دارن ( یا رابطه ) نسبت به هم بی تفاوت نیستن ، تماس و ارتباط دارن و پیگیر هم هستن ( دیگه پیمان دوست داره 🎉😂)

لامصب التماسش کردم جواب داد🙄🔪

گفتم هی دو سوال جواب بده ، دیگه در آخر خجالت کشیدم

سوال خودمو بپرسم چون اونوقت میشد سه سوال ، میوفتاد دنبالم 😂

عیجان عزیزم 😍 اون قسمت که نوشتی رفیق زن پیمان و زن رامین عالی بود 😂والا زن پیمان حرف قشنگی زد ، می ...

راست میگه 🤦🏻‍♀️🤣

با فالو کردن یه نفر اتفاقی نمیفته 🤦🏻‍♀️🤣

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

@par_nahal @sana_221 از یه حس شیشم پرسیدم اول گفت این دو زوج که گفتی توی رابطه ان گفتم علی و زنش ن ...

فدای مهربونیت ♥️🫂🙂

ولی نفهمیدم چی شد 😭😭

یه بار دیگه توضیح بده چی گفت🤦🏻‍♀️😂

الان من و علی به هم میرسیم یا نه ؟ با کسی هست ؟ کی میرسیم ؟

بیا دختر گفتم که چیزی نیست توام از من عجول تری🥲🥺🤣🤣

میدونم انصافا حق با توجه ولی من چون وسواسیم

هنوز ته دلم خیالم راحت نشده فعلا توی لیست سیاهه برام 😂✋