2777
2789
عنوان

دوستان بیاید داریم بدید بلاخره اونی که نباید میشد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 37 پست
چیشدههههه یا امام زماننننن چطوری فهمیدی خاک تو سر بیلیاقتشششش🥲🥲🥲

از رو اینکه هیچ دختری رو فالو نداشت اما یکیو بلاخره فالو کرد 😑😂

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

چیشدههههه یا امام زماننننن چطوری فهمیدی خاک تو سر بیلیاقتشششش🥲🥲🥲

اعصابت ب هم نریزه ، خودتو ناراحت نکن بره به جهنم اصن 

( نگا من دارم تورو دلداری میدم 😂)

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@sana_221 زن پیمان بیا دلداریم بده زن علی هم تگ کردم بیاید کمکک

ای واااای من ...💔

بیا بغلم 🫂

قلبم درد گرفت 🥲

چرا ؟!

مگه باهم در ارتباط نبودین ؟! باهاش تا حالا حرف نزده بودی مگه ؟!

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

ای واااای من ...💔بیا بغلم 🫂قلبم درد گرفت 🥲چرا ؟!مگه باهم در ارتباط نبودین ؟! باهاش تا حالا حرف نز ...

عیجان عزیزم 😍 اون قسمت که نوشتی رفیق زن پیمان و زن رامین عالی بود 😂

والا زن پیمان حرف قشنگی زد ، میگه فالو کردن یه نفر به معنای رابطه نیست دیگه نمی‌دونم فعلا من بین زمین و هوام😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣حقققق ندارنننننننن ولم کنننن بزنمشون

عیجان 

مگه هی ما سه تا برای هم یکاری کنیم 😍😂

وا این چه منطقیه زن شاید همینجوری فالو کرده خو😐

از فالو درش آورد 😐

فاز این بشر چیه نمی‌دونم 

اول فالو می‌کنه بعد انفالو

@par_nahal    

@sana_221    

از یه حس شیشم پرسیدم اول گفت این دو زوج که گفتی توی رابطه ان گفتم علی و زنش نه  پیمان و زنش رو نمیدونم توی رابطه ان و اینطور جواب داد : 

زن علی : فعلا دنیا هاتون از هم دوره _ ولی فعلا_ در آینده اوکی میشید ( مبارکه🎉😁)، در حال حاضر با هم اوکی نیستید ( چرررااا؟؟؟😂🔪علی کتک میخواد )

زن پیمان : گفت بنظرم خیلی به هم فکر میکنن ، همو دوست دارن ، با هم ارتباط دارن ( یا رابطه ) نسبت به هم بی تفاوت نیستن ، تماس و ارتباط دارن و پیگیر هم هستن ( دیگه پیمان دوست داره 🎉😂)

لامصب التماسش کردم جواب داد🙄🔪

گفتم هی دو سوال جواب بده ، دیگه در آخر خجالت کشیدم

سوال خودمو بپرسم چون اونوقت میشد سه سوال ، میوفتاد دنبالم 😂

عیجان عزیزم 😍 اون قسمت که نوشتی رفیق زن پیمان و زن رامین عالی بود 😂والا زن پیمان حرف قشنگی زد ، می ...

راست میگه 🤦🏻‍♀️🤣

با فالو کردن یه نفر اتفاقی نمیفته 🤦🏻‍♀️🤣

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

@par_nahal @sana_221 از یه حس شیشم پرسیدم اول گفت این دو زوج که گفتی توی رابطه ان گفتم علی و زنش ن ...

فدای مهربونیت ♥️🫂🙂

ولی نفهمیدم چی شد 😭😭

یه بار دیگه توضیح بده چی گفت🤦🏻‍♀️😂

الان من و علی به هم میرسیم یا نه ؟ با کسی هست ؟ کی میرسیم ؟

بیا دختر گفتم که چیزی نیست توام از من عجول تری🥲🥺🤣🤣

میدونم انصافا حق با توجه ولی من چون وسواسیم

هنوز ته دلم خیالم راحت نشده فعلا توی لیست سیاهه برام 😂✋