2777
2789
عنوان

چرا معمولا افراد نماز خوان‌و‌با خدا افسرده نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 80 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی چرا؟ چون همیشه یه پشتوانه روحی دارن، این خیلی تاثیر داره،  و فکر میکنن واقعا کسی هست که صداشونو میشنوه،  من یه زمانی خیلی کارم توی نماز و اینا درست بود،  بهترین دوران زندگیم بود همش تلاش میکنم دوباره برگردم به اون روزا،  هیچی منو نمیترسوند،  تا به مشکل میخوردم دلم خوش بود خدا هست حضرت زهرا هست وااااقعنم کارم راه میفتاد در حد معجزه 

در ذوایت امده نماز نشانه ایمان هست و مومن دوست خداست اگر خالصانه خونده بشه حتما اون فرد دوست خداست

اگر خالصانه خوانده شود شرط بزرگیه اکثرا رعایت نمیکنن

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

اتفاقا همه پیامبران غمگین شدن خیلی هیچوقت شاد نبودن

غم های عادی بله برا هر انسانی پیش میاد ولی افسردگی و خود باختگی هیچ وقت برا پیامبرا پیش نمیاد چون‌تو‌هر شرایطی تکیه به خدا دارند

چون ادمی که دلیل تمام بی عدالتی ها و نگرانی ها و غصه های عالم رو به یه سری عوامل ماورایی و خارج از د ...

پاراگراف سومتون رو کاملا موافقم اما درمورد پاراگراف چهارم خیر 

خیلی از معلولهایی که گفتین علتهای طبیعی و عقلانی دارن، مثلا من اگر از تغذیه ام مراقبت نکنم بیمار میشم و اینو قسمت یا تقدیر نمیدونم 

البته متاسفانه افرادی هم هستن که بی احتیاطی خودشونو به پای امتحان میذارن

اتفاقا همه پیامبران غمگین شدن خیلی هیچوقت شاد نبودن

پیامبرا هیچ وقت غمگین نشدن ،کارهای خیلی بزرگی کردن که هیچ کس توانش نداشت ،دل خیلی بزرگی داشتن که به خاطر ایمانشان بود و تاثیرگذارترین آدمای دنیا بودن ،هیچ آدمی پیدا نمی کنید تو دنیا که از پیامبرا روحیه ی قوی تر و عزم جدی تر و اعتماد به نفس بالاتری داشته باشن اونم فقط به خاطر ایمان به خدا بود

آدم اگه با ایمان باشه کارهای نشدنی و محال رو انجام میده