نماز یه نوع مدیتیشنه به نظرم. کسی که درست و حسابی بخونه و اون ارتباطش با خدا رو حس کنه روان آروم تری داره.
"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من قبلا در یه عطاری کار میمردم زیاد می امدند برای افسردگی سوال میکردند هر کدام که ازشون می پرسیدم نم ...
عزیزم جامعه اطرافت رو نمیتونی معیار قضاوت قرار بدی. برای همچین نتیجه ای باید جامعه آماری بزرگ تری رو در نظر بگیری
"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”