2777
2789
عنوان

چرا معمولا افراد نماز خوان‌و‌با خدا افسرده نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 80 پست

نماز یه نوع مدیتیشنه به نظرم. کسی که درست و حسابی بخونه و اون ارتباطش با خدا رو حس کنه روان آروم تری داره.

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ربطی نداره ادم افسرده افسردس منم نماز میخوندم ولی افسردم بودم

من هم افسرده ام .ولی بابت همون افسردگی نماز میخونم تا اروم بشم 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
من قبلا در یه عطاری کار میمردم زیاد می امدند برای افسردگی سوال میکردند هر کدام که ازشون می پرسیدم نم ...

همین دیگه وقتی میگم آدم زیاد ندیدی یعنی همین

با یه تیپ مشخص از آدما فقط سروکار داشتی که میومدن عطاری همونا رو کردی مبنا

آدم شناسی رو تو جامعه یاد می گیرن نه فقط تو یه مدیوم خاص

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
آدم نماز خون افسرده دیدم ولی آدمی که جدا با خدا باشه و ایمانش قوی بدترین مصیبت هم سرش اومده باز روحی ...

ما داریم .فقط در حال فحش دادنه

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
آره..خیلی تاثیر داره..نماز،روزه،قران باصوت توی خونه پخش بشه،وازهمه مهمتر انجام ندادن گناه..

کن وقتی پدرم فوت کرد خیلی برام سخت بود گریه میکردم ولی هیچ وقت چون توکل به خدا کرده بودم موقع فوت بابام افسرده نشدم

شوهرمن سرش بره نمازش نمیره

به شدددت د حق من بدی کرده ومیکنه

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
دذ قران امده دوستان خدا نه غمگین میشن نه‌دچار ترس

هرکی نماز خونه دوست خداس ؟

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

همین دیگه وقتی میگم آدم زیاد ندیدی یعنی همینبا یه تیپ مشخص از آدما فقط سروکار داشتی که میومدن عطاری ...

دقیقا جامعه آماریش خیلی کوچیکه 

شاید توی شهرشون آدمای مذهبی کمتر از آدمایی هستن که اعتقاد ندارن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
من قبلا در یه عطاری کار میمردم زیاد می امدند برای افسردگی سوال میکردند هر کدام که ازشون می پرسیدم نم ...

عزیزم جامعه اطرافت رو نمیتونی معیار قضاوت قرار بدی. برای همچین نتیجه ای باید جامعه آماری بزرگ تری رو در نظر بگیری

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

همین دیگه وقتی میگم آدم زیاد ندیدی یعنی همینبا یه تیپ مشخص از آدما فقط سروکار داشتی که میومدن عطاری ...

اتفاقا هیچ کسی بیشتر از من ادم‌ندیده انواع شغل های احتماعی داشتم همیشه توی جمع های مختلف بودم و.... هر جور شخصیتی بخواین بر خورد داشتم