2777
2789
عنوان

چرا معمولا افراد نماز خوان‌و‌با خدا افسرده نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 80 پست
نمازخون هست پاچه همه رو میگیره ولی ارتباط باخدا به شکل عمیق ن نماز صرفا باعث میشه آدم باهمه مهربون ب ...

من که میگم حالا ارتباط عمیق  با خدا و نماز خونم نبود حداقل از خدا بترسه من الان این ترس از خدا داشتن هم تو خودم هم تو اطرافیان و مردم خیلی کم می بینم

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله درسته مواردی هم هست که طرف آگاهانه به خودش ضرر میزنه چون عاشق فست فوده(خب خیلییی ضرر داره)

باور کن اونم یه مشکلی تو زندگیش داره رو اورده به این چیزا

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

عزیزم این ایمانش قوی نیست نماز و دعا برای رفع تکلیف که یه وقت اون دنیا عذابش ندن یا ثوابش بدن بره به ...

نماز که واجبه .اصلا بی ایمان هم باشی باید بخونی.واجبه ‌بد ذاتهم نماز میخونه .

ولی مومن یکی از  خصلتش خوش اخلاقی و شاد بودنشه .ذات پاکشه ..جامع بودنش در پایبندی بر اعمال فرادی واصول  اخلاقیات و انسانیاته .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ