2777
2789
عنوان

چرا معمولا افراد نماز خوان‌و‌با خدا افسرده نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 80 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون خدا تو قرآن سوره رعد فرموده تنها با یاد خداست که دلها آرام میگیرد. و در سوره طاها هم فرموده نماز را برای یاد من برپا بدار.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
پس آدم کلا زیاد ندیدی اگه همچین فکری داری

من قبلا در یه عطاری کار میمردم زیاد می امدند برای افسردگی سوال میکردند هر کدام که ازشون می پرسیدم نماز میخونید میکفتن نه 

ولی هر چی نماز خون‌دبدم روحیه خوب 

هر چی بدبختی برا نمازخوناست اطراف من ک این مدل بوده

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

افسردگی خیلی وقتا منشاء جسمی داره. هورمونا ویتامینا. برای همین هم خیلی وقتا بدون دارو و فقط با تلاش و بهبود وضعیت روحی خوب نمی شه.

نمی شه به این چیزا ربطش داد.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

ببین اگه واقعا ایمانش واقعی باشه و همه چیش و اذان خدا بدونه بله افسرده نیست و نمیشع چون هر اتفاقی براش بیوفته و اذان خدا نیدونه

و همینطور چون اعتقادی به دنیای دیگه داره میگه نهاتا خدا اون دنیا حبران میکنه برام

آرمی؟>>> 

افسردگی علتای مختلفی داره

بخش زیادیش ژنتیکی هست 

ولی خب دعا کردن و اعتقاد به یه چیز معنوی تا یه حدی روحیه آدم رو میتونه بهتر کنه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بنظرم همه ادما به نوعی ممکنه غمگین بشن ولی از نظر نگرانی و اضطراب راجع به مشکلات مادی اونایی که ایمان قلبی دارن میدونن تحت ولایت و حمایت خداوند هستن و دنیا رو سیلم ببره اینا نگران نیستن چون خودشونو به خدا سپردن

موجوداتی دیدم بدذات و نمازخون. چه ربطی داره؟!

چه ربطی داره .....نماز خوندن امر فرادی هست .به همه واجبه .بد ذات و‌خوش ذات نداره واجبه 

ذات خوب مال تربیت و تاثیرات جامعه ای که توشند مربوطه .اخلاقیات ربط داره به جامعه .باید تو جامعه اخلاقیات را درست کرد .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

قبول دارم طبق تجربه خودم 

درسته که مشکلات در زندگی همه پیش میاد ناملایمات هست 

کاستی ها هست 

اما وقتی ارتباط میگیری خود شخص خودت با آرامش بهتری با مشکلات مقابله می‌کنی 

کلامت رفتارت سنجیده تر و معقول تر میشه یکجور صبوری و کنترل خشم میشه اسمش را گذاشت 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍