2777
2789

واقعا نادره؟ ایران کشور کوتوله هاست ما خبر نداشتیم؟😂😂

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

یا ب این قد میگن عول و دراز انقد ادمای ما بی شخصیت شدن بلا نصبت خیلیاا؟

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله نادره بعدم قد ۱۶۰ تا ۱۶۶ متوسط هستن نه کوتوله

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
نه زیاد نادر نیس

😂 وای یکی تایپک زد قدتون چند وزنتون من گفتم ۱۸۰ با ۵۹ 

یکی اومده میگ این قد غول و درازه  نادره تو ایران اصلا 😂😂 بعد ک گفتم کجاش نادره عکس دادم میگ من خودم ۱۷۵ م ادمی ک ۱۷۵ باشه ب خاطر ۵ سانت میگ غول و دراز و نادر؟😂😂

والا من دیروز دخترمو برده بودم کلینیک

یه خانومه بود قدش قشنگ دو متر و خورده ای بود جقت مردا ک رد میشد همه نگاش میکردن 

مردا  تا زیر بغلشم نمیرسیدن

بعد از دوتا دیگه مرد اومدن اوناهم کمه کم دومتر بودن

بله نادره بعدم قد ۱۶۰ تا ۱۶۶ متوسط هستن نه کوتوله

ن عزیزم من منظورم این نبود ۱۶۰ کوتولس میگم ۱۸۰ چرا واقعا نادره😂 ایران کلی خانم قد بلند داره و این ی چیز طبیعی و عادیه واقعا نادر نیست میگم اگ ۱۸۰ نادره پس ما تو کشور کوتوله هاییم تا ایران

😂 وای یکی تایپک زد قدتون چند وزنتون من گفتم ۱۸۰ با ۵۹ یکی اومده میگ این قد غول و درازه نادره تو ای ...

نه بابا اینجوریام نیس

ولی وزنت کمه 

دختر عمو من قدش ۱۸۵ 

ولی خب تو فامیل فقط همونه که اینقدر درازه

بقیه ۱۶۰ تا ۱۷۵

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱