واقعا نادره؟ ایران کشور کوتوله هاست ما خبر نداشتیم؟😂😂
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره
یا ب این قد میگن عول و دراز انقد ادمای ما بی شخصیت شدن بلا نصبت خیلیاا؟
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
😂 وای یکی تایپک زد قدتون چند وزنتون من گفتم ۱۸۰ با ۵۹
یکی اومده میگ این قد غول و درازه نادره تو ایران اصلا 😂😂 بعد ک گفتم کجاش نادره عکس دادم میگ من خودم ۱۷۵ م ادمی ک ۱۷۵ باشه ب خاطر ۵ سانت میگ غول و دراز و نادر؟😂😂
ن عزیزم من منظورم این نبود ۱۶۰ کوتولس میگم ۱۸۰ چرا واقعا نادره😂 ایران کلی خانم قد بلند داره و این ی چیز طبیعی و عادیه واقعا نادر نیست میگم اگ ۱۸۰ نادره پس ما تو کشور کوتوله هاییم تا ایران