2777
2789
عنوان

بچه ها قد یک و هشتاد نادره تو ایران برای خانم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 52 پست
یعنی چی کشور کوتوله هاس؟ چرا توهین میکنی؟ هرکی یه قدی داره دیگه. تو پسرا هم ۱۹۰ به بالا کمتر میبینی. ...

ننن دورت بگردم بد برداشت نکن توهین نبود گفتم اگ ۱۸۰ نادره پس ما تو کشور کوتوله هاییم تا ایران اگ ۱۸۰ نادره من ب کسی توهین نکردم گوه بخورم بلا نصبت 

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ندیدم 

کلا شمال پسرامونم بیشترا همین ۱۸۰اینا هستن دیگه دخترارو ندیدم ۱۸۰باشن 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
ن عزیزم من منظورم این نبود ۱۶۰ کوتولس میگم ۱۸۰ چرا واقعا نادره😂 ایران کلی خانم قد بلند داره و این ی ...

تو ایران ۱۸۰ برای خانم خب واقعا نادره دیگه

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
والا من دیروز دخترمو برده بودم کلینیکیه خانومه بود قدش قشنگ دو متر و خورده ای بود جقت مردا ک رد میشد ...

بعد بعصیا میگن چرا دزدغ میگی ۱۸۰ قدته ایران نادره کسی ۱۸۰ باشه فق والیبالیست ها اینن ک اونا هم غول و درازن

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

تو ایران ۱۸۰ برای خانم خب واقعا نادره دیگه

نادر نیست عزیزم کمه 😅

هست اما کم

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

ننن دورت بگردم بد برداشت نکن توهین نبود گفتم اگ ۱۸۰ نادره پس ما تو کشور کوتوله هاییم تا ایران اگ ۱۸۰ ...

چی خوردی انقد رشد کردی؟؟؟ 😂

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
بعضیا بی شخصیتن منم ۱۷۴...ب نظرم نرماله مخصوصا تو اروپااااا

وای اخ خیلی رومخ بود حرفش میگ چرا دروغ میگی😂😂 نادره اصلا نیست فق والیبالیست هان ک اونام غولن و دراز 

نادر نیست عزیزم کمه 😅

خب نادر همون کمه دیگه 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد