2777
2789
عنوان

بچه ها قد یک و هشتاد نادره تو ایران برای خانم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 52 پست

بلنده تو ایران ولی مثلا تو سوئد نرمال 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حق ما رو ی جا خوردی

اره بخدا😂😂😂 من پدرم ۲۱۰ بوده مادرم ۱۷۰ خب قطعا من قد بلند میشممم دیگ بعد انگار چاییزه میدن من بگم ۱۸۰ م میگن دروع نگو نادره اصلا نیست فقط والیبالیست ها ک اونام غولن

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

ننن دورت بگردم بد برداشت نکن توهین نبود گفتم اگ ۱۸۰ نادره پس ما تو کشور کوتوله هاییم تا ایران اگ ۱۸۰ ...

دور از جون عزیزم این چه حرفیه😘. من خودم یه دوست دارم ۱۸۳ قدشه. از همه پسرای دانشگامون اون موقع بلند تر بود. چیز نادری نیست ولی کمتر دیده میشه. تو کشورهایی مثل هلند دختر قد بلند خیلی زیاد میبینی 

کشور های دیگه هم ۱۸۰ زیاد نیست

درسته گلم میگم نادر و عیر ممکن هم ک نیست میگم ۱۸۰ م میگن دروغ نگو انگار جاییزه داره دردغ بگم و فقط وللیبالیست ها ۱۸۰ ن ک اونام غولن  انقد بیشخصیتن..

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

اره بخدا😂😂😂 من پدرم ۲۱۰ بوده مادرم ۱۷۰ خب قطعا من قد بلند میشممم دیگ بعد انگار چاییزه میدن من بگم ...

دختر عمه خای شوهرم. قدشون نگرفتم ولی قطعا 180 هستن من با کفش پاشنه بلند زیر گوششونم

ولی توپرن. لاغر نیستن خدایی اندام شون انقد قشنگ ادم کیف میکنه 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
نه بابا اینجوریام نیسولی وزنت کمه دختر عمو من قدش ۱۸۵ ولی خب تو فامیل فقط همونه که اینقدر درازهبقیه ...

خب منم میگم هست میگ ن دردغ نگو نادره فقط والیبالیستا ک اونام غولن😂 برام سوال شد ما تو کشور کوتوله هاییم یا ایران😂

نه بابا اینجوریام نیسولی وزنت کمه دختر عمو من قدش ۱۸۵ ولی خب تو فامیل فقط همونه که اینقدر درازهبقیه ...

خب منم میگم هست میگ ن دردغ نگو نادره فقط والیبالیستا ک اونام غولن😂 برام سوال شد ما تو کشور کوتوله هاییم یا ایران😂