2777
2789
عنوان

بعد چهار ماه نامزدی الان نامزدم میگه که

| مشاهده متن کامل بحث + 2272 بازدید | 89 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی جلسات اول هم من خط قرمز و شروطمم گذاشتم الآن نامزدم میگه که ما انگاری خواهر و برادریم رابطه که ن ...

بنظرم همسرتون حق دارن

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

حرفهات باهم تناسب نداره. احتمالا ذهنت خیلی آشفته ست یا با خودت رو راست نیستی. یک لحظه ترس طرد شدن و سرد شدن شوهرت بعد رابطه رو بذار کنار ، خودت واقعا تمایل به رابطه فیزیکی با ایشون داری اصلا؟

ضمنا تو الان مرحله آشنایی رو گذروندی، وقتی عقدکنی فرق نداره زیر یک سقف باشید یا نه . خدای نکرده مشکلی پیش بیاد طلاق همون طلاقه

حالا اگه رسوم خانواده ت بر اینه که تا عروسی رابطه کامل نداشته باشی طبیعیه و قابل درکه . اما شما از یه بوسه و بغل ساده هم امتناع می کنی . این باید ریشه یابی بشه. یا شرم و حیای زیادی داری یا کلا به رابطه با این آقا شک کردی و دلت راضی نیست . به هرحال از روانشناس کمک بگیر .

فکرهم نکن رابطه مهم نیست. اتفاقا خیلی مهمه، رابطه زن و شوهر اگه یه مثلث باشه یک ضلعش رابطه فیزیکی و جنسیه .

خانما من واقعا نفهمیدم اینکه من رشتم فیزیو باشه نباید با نامزدم مشکل داشته باشم اون که هیچی

بازم خیلی ممنون از کسایی که دلسوزانه راهنماییم کردن دعاتون میکنم💛

کاربر قدیمی هستم💕
چچطوری الان اون دیگه سرد شده نمیاد سمتم

جایی میری دستش بگیر اگه اتاقی جایی تنها بودی بهش بچسب خودت از لپش بوسش کن 

ایرادی نداره به نظرم باهاش حرف بزنی وبگی حق باهاش بود وتو کمی سفت گرفته بودی 

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 
حرفهات باهم تناسب نداره. احتمالا ذهنت خیلی آشفته ست یا با خودت رو راست نیستی. یک لحظه ترس طرد شدن و ...

نه دوسش دارم ولی تا حالا کسی توی زندگیم نبوده نمیدونم حق با شماست فکر کنم هنوز به اون بلوغ فکری نرسیدم

کاربر قدیمی هستم💕
توی جلسات اول هم من خط قرمز و شروطمم گذاشتم الآن نامزدم میگه که ما انگاری خواهر و برادریم رابطه که ن ...

الان عقد کردین یا نه؟اگه عقد هستین که میتونین رابطه سطحی داشته باشین اگه هم نامزدین رابطه نداشته باش...برای شناخت بیشتر حتما مشاوره قبل ازدواج برید

نه دوسش دارم ولی تا حالا کسی توی زندگیم نبوده نمیدونم حق با شماست فکر کنم هنوز به اون بلوغ فکری نرسی ...

عزیزم چون حس می‌کنم خیلی روحیاتت بهم نزدیکه دوست دارم کمکت کنم.

اگه دوسش داری و پسر خوبیه به خودت سخت نگیر عزیزم. معمولا دخترهای خوب انقدر چارچوب های سفت و سختی برای خودشون دارن که یکم اینجور وقتها به مشکل می‌خورن . 

ولی یادت باشه داشتن لحضات گرم و تجربه عشق با همسرت حقته و هیچ بدی نداره . مخصوصا دوره عقد می‌تونه خیلی شیرین و پر خاطره باشه.

به نظرم باهاش حرف بزن صمیمانه و احساساتت رو بگو که اونم دچار سوتفاهم نشه خودتم حس بهتری پیدا می‌کنی.

آروم آروم به هم دیگه فرصت بدید این شیرینی رو لمس کنید، می‌تونی تبدیلش کنی به یه بازی هربار یه حرکت کوچیک . 

رابطه کامل هم نداشته باش اشکال نداره ولی واسه عشق بازی و لمس همدیگه بدون هیچ ترس و نگرانی از کنار هم بودن لذت ببرید.