2777
2789
عنوان

بعد چهار ماه نامزدی الان نامزدم میگه که

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 89 پست
حرفهات باهم تناسب نداره. احتمالا ذهنت خیلی آشفته ست یا با خودت رو راست نیستی. یک لحظه ترس طرد شدن و ...

علت اینه تاپیک الکیه 

گفتن 21 سالشونه رشتشون فیزیو

اما 2 ماه پیش دوازدهم بوده

علت تناقض حرفشم 

دروغه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما هنوز رسم شب اول ازدواج رو داریم

آحه شما می گی من گفتم یک سال عقد باشیم برای شناخت همدیگه، بعد ازون طرف میگی ما طلاق نداریم، بیین شما الان زن و شوهر هستین اگر با رابطه فیزیگی و صمیمانه مشکل داری نباید عقد میکردی خب گناه اون بدبخت چیه، شما حتی از صمیمت هم فرار میکنی... 

علت اینه تاپیک الکیه گفتن 21 سالشونه رشتشون فیزیواما 2 ماه پیش دوازدهم بودهعلت تناقض حرفشم دروغه

شاید حق با شما باشه. اینجا خیلی از تاپیک ها دروغه . یا اطلاعات راست و دروغ قاطی می‌شه. من بنا رو می‌ذارم بر اینکه طرف نیاز به کمک داره و اگه در حد سواد و توانم بتونم کمکی کنم.

شاید کسی که واقعا لازم داره کمکی بهش بشه ، وگرنه که به هیچ تاپیکی نمی‌شه اعتماد کرد🙏

عزیزم چون حس می‌کنم خیلی روحیاتت بهم نزدیکه دوست دارم کمکت کنم.اگه دوسش داری و پسر خوبیه به خودت سخت ...

عزيزم حس خوبی ازت گرفتم 

راستش من از بچگی سرم توی درس و کتاب بود و هیچوقت رل و حتی دوستی هم نداشتم از یه طرفم خونواده فوق العاده متعصبی در این زمینه داشتم الان احساس میکنم نمیتونم با طرفم ارتباط بگیرم

کاربر قدیمی هستم💕
دو 2 ماه فیزیو گرفتی ابان تاپیک زدی دوازدهمیییی

عزیزم اون تاپیک رو از طرف خواهرم زدم کمک خواستم من خودم ۲۱ سالمه خواهرم ۱۸ سالشه کنکوریه خودت نمیگی تو دوماه چطور ۳ سال سنش بیشتر شد

کاربر قدیمی هستم💕
آحه شما می گی من گفتم یک سال عقد باشیم برای شناخت همدیگه، بعد ازون طرف میگی ما طلاق نداریم، بیین شما ...

ببین ما صیغه محرمیت خوندیم عقد نیستیم گفتم تا اسمش نره توی شناسنامه و بعد جدا بشیم ۱ سال آشنا بشیم

کاربر قدیمی هستم💕
علت اینه تاپیک الکیه گفتن 21 سالشونه رشتشون فیزیواما 2 ماه پیش دوازدهم بودهعلت تناقض حرفشم دروغه

تاپیک هام هنوز هست اون رو از طرف خواهرم زدم که ۱۸ سالشه خودش راهنمایی خواست جون توی سال کنکورش گوشیش رو برداشته

کاربر قدیمی هستم💕
شاید حق با شما باشه. اینجا خیلی از تاپیک ها دروغه . یا اطلاعات راست و دروغ قاطی می‌شه. من بنا رو می‌ ...

گلم به خدا تاپیکم دروغ نیست من یه مشکلی رو بیان کردم وقتی همه بهم میگن دروغه خیلی بهم برمیخوره مدامم توضیح میدم 

اون تاپیک هم خواهر ۱۸ سالم گفت بزن راهنمایی بگیر جاهای دیگه هم بیان کردم

کاربر قدیمی هستم💕
شاید حق با شما باشه. اینجا خیلی از تاپیک ها دروغه . یا اطلاعات راست و دروغ قاطی می‌شه. من بنا رو می‌ ...

اره دیقا درسته 

منم اول تاپیک کلی راهنمایش کردم

ادم تو ذوقش میخوره یهو میبینه الکیه

حالا چیزی که به چشم اومد رو بهتون گفتم

شما مهربونی  

ببین ما صیغه محرمیت خوندیم عقد نیستیم گفتم تا اسمش نره توی شناسنامه و بعد جدا بشیم ۱ سال آشنا بشیم

خب اگه صیغه این درست نیست رابطه داشته باشین ممکنه یه وقت باردار بشی تو زمان آشنایی رابطه نباید باشه

اره دیقا درسته منم اول تاپیک کلی راهنمایش کردمادم تو ذوقش میخوره یهو میبینه الکیهحالا چیزی که به چشم ...

من قسم خوردم تاپیکم دروغ نیست اونوقت شما حرف خودتو میزنی 

باشه عزیزم هر طور که راحتی من نمیدونم دیگه به چه زبونی بگم اون تاپیک کنکوری واسه خواهرم بوده شما باور نکن 

ولی ای کاش اینقدر زود ادمو قضاوت نکنین 

دیگه نمیتونم مشکلاتمو هیچ جایی بگم  اینم شانس منه

کاربر قدیمی هستم💕