2777
2789
عنوان

بعد چهار ماه نامزدی الان نامزدم میگه که

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 89 پست
امضاتتت:))))

🖤😅

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید میپرسم فراموشش کردین؟

هنوز نه😅

فردا هم تولدشه

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

توی جلسات اول هم من خط قرمز و شروطمم گذاشتم الآن نامزدم میگه که ما انگاری خواهر و برادریم رابطه که نداریم تماس فیزیکی ام که به زور و جنجال میگه من که شراط رو دارم بیا زودتر عروسی بگیریم تو مثل دخترای دیگه ذوق نداری راستش حس بدی بهم دست داده خیلی سرد شده باهام جدیدا 

با خودم میگم این بود آوازه عاشقیش که یه شهرو دیوونه کرد این همون آدمیه که همیشه میگه من از بچگی دوست داشتم احساس میکنم همه چی دروغ بود .الان من چیکار کنم

کاربر قدیمی هستم💕
وقتی خونه داره برین خونتون آشنایی باید قبل عقد باشه بعد از عقد اگه ببینین به هم نمیخورین که نمیشه به ...

این دیگه چه سمی بود من خوندم ؟! 

هیچ وقت واسه جبران تصمیمات اشتباهی دیر نیست !

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
اون قبل از عقده برای آشنایی ولی بعد عقد دیگه زن و شوهرن دیگه زمان آشنایی نیست فوقش همون ۶ ماه خوبه

قبل عقده که سه ماه کافیه!

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣