2777
2789
عنوان

مرد خودشیفته چه علائمی داره

137 بازدید | 32 پست

میخوام ببینم کسیو که میشناسم دچارش هست یا نه

کسی تجربه ارتباط با چنین شخصی داره؟

نسبت به خیلی چیزا مطمئن نیستم، فقط مطمئنم خدا کسی رو که همه چیو رها کرده و اومده طرفش ، تنها نمیذاره🥰 خدا تلخی انتظار کشیدنت رو میدونه، ولی تو هم بدون همین خدا در جواب صبرهات درهایی رو برات باز میکنه که هیچ کس قادر به بستنش نیست💗🍭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم مردی داریم که خودشیفته نباشه؟ 😂🥀

الان ترنده هر کسی خودشیفته باشه میگن برای خودش ارزش قائله 🚶🏼🚶🏼

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
مردای خود شیفته رو دوست دارم چون برای خودشون ارزش قاعلن

حتی اگه بیشتر از تو واسه خودشون ارزش قائل باشن و همش ازت توقع داشته باشن و اون ارزشی که باید به نظر یا خواسته ات یا به خودت، ندن؟

نسبت به خیلی چیزا مطمئن نیستم، فقط مطمئنم خدا کسی رو که همه چیو رها کرده و اومده طرفش ، تنها نمیذاره🥰 خدا تلخی انتظار کشیدنت رو میدونه، ولی تو هم بدون همین خدا در جواب صبرهات درهایی رو برات باز میکنه که هیچ کس قادر به بستنش نیست💗🍭
همیشه طلبکاره ازت

وای دقیقا اینجوره. یه جواب پیام یا تلفنش ندی فک میکنه از سر بی توجهی بوده ناراحت میشه. خیلی توقع تحسین و محبت و توجه داره 

عزیزم من پرستاری خوندم یکی از اختلالات شخصیت، اختلال شخصیت خودشیفته هست که خیلی بده و اصلا نباید باهاشون وارد رابطه شد 

مدام در حال تحقیر و تمسخر دیگران هستن تا خودشونو بکشن بالا 

مدام باید مراقب رفتار و حرفت باشی تا به طرف برنخوره چون کینه ای و انتقامجو هم هستن 

مدام باید ازشون تعریف و تمجید کنی 

به هیچ عنوان اشتباهاتشونو قبول ندارن و عذرخواهی نمیکنن 

خودرای هستن و حرف حرف خودشونه 

بخوام بگم یه کتاب میشه 

مزخرفن ولش کن 

تازه خودم تجربه هم داشتم هم دخترش هم پسرش