2777
2789
عنوان

بچه ها مجردم در باره رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 47 پست
قشنگم تجربیات که داشتی باعث ترس از این موصوع شدنخودت هم خوب میدونی رابهط ی چیز کاملا عادی هس و چ بسا ...

دو نفری که باهاشون بودم هر دو آدم های خوب و خوش اخلاقی بودن،

کسی که عاشقش بودم اصلا حتی در مورد رابطه جنسی با من حرف نمیزد،یعنی اونقدر به من احترام میزاشت که این چیزا رو مطرح نمیکرد،

نمی دونم اینهمه تنفر از کجا میاد 

نمی تونم بهشون بگم شدید رودربایستی دارم با مامانم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگی فیلم نگاه میکردم  یعنی یا کمتر شده یا ترک کردی  این بزرگترین قدمه و عالیه   خب گام بعدی برای مدت مشخصی تصمیم بگیر نه به گذشته فکر کنی نه برای آینده به فکر رابطه باشی  منظورم حتی نگی چندشم میشه و با این شرایط قید ازدواج و... رو میزنم     بچسب به ی هنر خیاطی یا سفال و..... حتما هنری که به درآمد برسه سر خودتو گرم کن  برای خودت درآمد کسب کن  خیلی خودتو سرگرم کن برای خودت کارو مشغله بتراش  زمان همه چیزو درست میکنه  بسپار به خدا    فقط خودتو در جریان زندگی رها کن  

میگی فیلم نگاه میکردم یعنی یا کمتر شده یا ترک کردی این بزرگترین قدمه و عالیه خب گام بعدی برای مد ...

کلا ترک کردم 

نمی دونم کاش این حس موقت باشه 

یه جورایی ازین آدمایی شذم که مخالف ازدواج و بچه داری آن و همش از ظلم مردا حرف میزنن

قبلا اینجوری نبود طرز فکرم

حتما برو تراپیست این موضوع بعدا برات دردسر ساز میشه حتما حتما برو این مواردو با ادمای اینجا که دانشی ازش ندارن درمیون نزار 

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

کلا ترک کردم نمی دونم کاش این حس موقت باشه یه جورایی ازین آدمایی شذم که مخالف ازدواج و بچه داری آن و ...

عزیزم تازه اول راهی  خیلی سنت کمه   اقتضای سنته نگران نباش تا چند سال دیگه همه چیز درست میشه  بچسب به درس و هنر     آینده رو بساز این نفرت رو به فا ل نیک بگیر ازش بهره ببر و بدون توجه به جنس مخالف تلاش کن و به بهترین جایگاه اجتماعی برس  به خدا بیشتر توجه کن  با یکی از ائمه درد دل کن و بهش پناه ببر  خیلی بهت آرامش میده  غسل خیلی مهمه هیچ وقت بدون غسل نمان  حتی اگه اهل نماز نیستی  روبه قبله بشین و با خدا حرف بزن خیلی بهت آرامش میده    نگران هیچی نباش آدمها با هم فرق دارن  تو از اون دسته آدمها هستی که عقلش مقدم بر نفس و دنیا و رابطه جنسی و.... هست  چون بچگی کردی و یک دوره اشتباه پیش رفتی مغز برای رهایی از مسیر غلط احساس نفرت ایجاد کرده   اگه برگردی به مسیر درست زندگیت  خیلی زود همه چیز درست میشه