2777
2789
عنوان

پیش خانوادم خراب شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 103 پست
بهتر که نیومدن.کسی که تکلیف خودشو نمیدونه.اول که برا موقعیت اومدن جلو.حالا فرض به خاطر قیافه برگشتن. ...

❤❤❤

ممنون از دلداریت 

اصلا برا رفتنشون ناراحت نیستم حس میکنم خراب شدم هی خالم هر روز پیگیری چیشد نیومدن من به شوخی میگیرم ولی واقعا دلم گرفته💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهر من انقدر خوشگل و باکلاسه حد نداره شب خواستگاری جواب رد دادیم شوهرش زنگ زد اصرار اصرار که من میخوامش مشکل چیه رد کردین،۹ ماه بعد ازدواج ولش کرد.پس فک نکن اگه خوشگلتر بودی(البته به قول خودت) مشکلی وجود نداشت دیگه

یعنی همه خواستگارات بخاطر قیافت رفتن؟ 

خب جوشاتو برو لیزر

مژه بکار

بینیتم عمل کن

خودتم که کار میکنی مشکل پول نداری

چنسالته؟ 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
خواستگاری نبود اون جهت آشنایی بوده چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی

اخه آشنایی که شرایطم می‌دونستن و ذاتا برا اون اومده بودن جلو ولی بعد دیدن عکست رفتن

برا رفتنشون ناراحت نیستم برا زشتیم ناراحتم🖤

اهل هیچ رابطه ای هم نیستم و چون خوشگلم نیستم هرموقع خاستگار داشتم همین مدلی بوده

خب سنتی همینه 

دوستی هم مشکلات خودش داره هیچ رابطه ای اونجور که تو قصه ها شنیدی نیست و باید فداکاری کنید

ببین یعضیا یه ملاک خاصی دارن توی ظاهر.مثلا آشنای خودمون فقط میگفت دختر چشم رنگی میخوام.یا شنیدم یکی ...

ولی کار خیلی بدیه اینجور رفتن نمیگن دل یکی میشکنه😭

اصلا به صحبت نرسید عکسمو دیدن بهونه آوردن رفتن💔

این نیس ک خوشگل نیستی یا زشتیو فلان ب دل طرف ننشستی ممکنه طرف خوشگلم باشه ولی ب دلت نشینه،والا تا جاییک چشم چرخیده هرچی شوهره خوبه گیر زنای معمولی اومده ازدواجم شانسه این نشد یکی دیگه هس 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
❤❤❤ممنون از دلداریت اصلا برا رفتنشون ناراحت نیستم حس میکنم خراب شدم هی خالم هر روز پیگیری چیشد نیومد ...

بیخیال بابا.چند سالته مگه.مطمئنم که زشت نیستی هر چند از نظر من همه کار دست خدا هستیم و زیبا.ولی شاید دلیل دیگه ای داشتن.شما هم ممکنه کسی به نظرت به دل نشینه.من خواهرم از ده یازده سالگی خواستگار داشت خیلی قشنگه .ولی من هیچکی تحویلم‌نمیگرفت مهمم نبود.کل پسرای اقوام یه بار خواستگاری کردن ازش.انقد خواستگار رو مخ داشت.عاقبتم گیر یه تحفه افتاد

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

مشكل اينكه خانواده هاي ما فكر ميكنن دخترشونكالاستبايد خريدار بياد بيبنه!

دقیقا 

همیشه کاری کردن ترسیدم با پسری باشم و آشنا بشم همش گفتن دختر خوب باید بشینه تا پیداش کنن 

والا ۶۰درصد ایرانیا دماغ بزرگ دارن و جوشاز این ۶۰ درصد ۵۰ درصد میرن عمل میکنن و پوستشونو درمان میکنن ...

چشامو چیکار کنم از بچگی بخاطر درشت نبودنش بهم تیکه انداختن😭