2777
2789
عنوان

پیش خانوادم خراب شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 103 پست
اخه آشنایی که شرایطم می‌دونستن و ذاتا برا اون اومده بودن جلو ولی بعد دیدن عکست رفتنبرا رفتنشون ناراح ...

هیچکس زشت نیست قطعا شما زیبایی های که من ندارم یا بلعکس صرفا سلیقه اس 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا اشتباه میکنی شاید براقیافه نیستما مثلا سنتی خب معرفی کردن برا داداشم ررفتیم ولی فهمیدم اخلاقن ب ...

اخه اصلا اخلاق منو ندیدین فقط با عکسم دیگ نیومدن

یعنی همه خواستگارات بخاطر قیافت رفتن؟ خب جوشاتو برو لیزرمژه بکاربینیتم عمل کنخودتم که کار میکنی مشکل ...

نه خاستگارا بخاطر قیافم اصلا جلو نیومدن😅💔

شرایطم عالیه وقتی خاستگار ندارم قطعا بخاطر قیافمه

بینیم زیاد بزرگ نیس یکم گوشتیه جوشامم با کرم پودر کاور میشن کلا ترکیب قیافم اصلا جالب نیس

چشامو چیکار کنم از بچگی بخاطر درشت نبودنش بهم تیکه انداختن😭

وای انقد هی نگو اینجام ال اونجام بله.منم چشمام درشت نیست.همسرم‌جشماش قشنگه میگم تو اینقد چشم میخواستی چیکار اینا بدرد من میخورد

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.