2777
2789

مادرشوهرم خیلس زن کثیفیه با پدر شوهرم همبشه سر این موضوع دعوا دارن اما طوررری خرف میزنه از منو جاریام ایراد میگیره هرکی ندونه فکر میکنه خیلی تمیزه..کل فامیل راجبه کثیفیش دارن خرف میزنن ...موندم چطوری پذرشوهرم تحمل میکنه و یا شوهرمن نسبت به برادراش انقدر طرفدار مادرشه و مادرشو زن زرنگ و تمیز میدونه وهمیشه اونحاست باورکنین خونشو ببینید حالتون بهم میخوره نمیذونم چرا تا ما جارییا یه کم میخوایم به خونه زندگیمون برسیبم صداش در میاد پسرارو یاد میده که ولخرجی نکنید 

حالا مادرشوهر من برعکس تمیز و وسواسی

یه شب میریم خونش یه هفته خونه تکونی میکنه

سفره شام جمع میشه جارو برقی رو میاره وسط

شورشو دراورده یعنییییی

مال تو از اون ور بوم افتاده مال من از اینور

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا مادرشوهر من برعکس تمیز و وسواسییه شب میریم خونش یه هفته خونه تکونی میکنهسفره شام جمع میشه جارو ...

مادرشوهر تمیر خیلی بهتره چون اینجوری خونه داره بچه هاشو ذور هم جمع میکنه

مثال بزن .ولی در کل کثیفی و تمیزی هر کس به خودش ربط داره .فامیلاش بیشعورن .کثیفی مادر شوهر چه آسیبی ...

مثال مثلا فامیل میاد خونه اش تو ظرف ولیوان کثیف پذیرایی میکنه حالشون بهم میخوره

مادرشوهر تمیر خیلی بهتره چون اینجوری خونه داره بچه هاشو ذور هم جمع میکنه

نه اتفاقا

از بس وسواسه مارو راه نمیده

ببخشید ولی با ما یه جوری رفتار میکنه انگار ما یه سگ کثیف هستیم وقتی میریم خونش

پدرشوهرم‌میگه میاید اینجا زنم تا یه هفته بشور بساب داره منظورش اینه زیاد نیاید🙃

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

مثال مثلا فامیل میاد خونه اش تو ظرف ولیوان کثیف پذیرایی میکنه حالشون بهم میخوره

وقتی حالشون از خودش و ظرفاش بهم میخوره چرا میرن خونش و بعدش پشتش حرف میزنن ...والا بیشعوری را رد کردن