2777
2789
عنوان

تولدم مبارک😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 279 پست
نه بخدا راست میگم😁😂🤣 خودمم‌ غافلگیر شدم😍 فدای تو بشم مرسی ممنونم ازت🥰😍😘💃💃💃💃 دورتبگردم‌ مم ...

فدات عزیزم فعلا برم دعوا یکجا دعوا شده من و مریم چری هم دعواییم خخخخ

https://abzarek.ir/service-p/msg/2015323  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

فدات عزیزم فعلا برم دعوا یکجا دعوا شده من و مریم چری هم دعواییم خخخخ

آخ جووون دعوا، منم ببر😁😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخ جووون دعوا، منم ببر😁😁

خخخ رفتیم گ..ا...... د.....تموم شد رفت بریم تاپیک دورهمی اوج اسمان بیا

https://abzarek.ir/service-p/msg/2015323  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

خخخ رفتیم گ..ا...... د.....تموم شد رفت بریم تاپیک دورهمی اوج اسمان بیا

🤣🤣🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

سلام عزیزم ببخشید تولدتون بود من تازه تاپیک شمارو دیدم  تولدتون مبارک خانم گلی الهی همیشه سالمو سلامت باشین و آرزوهاتون با حکمت خدا یکی باشه ترنجم😍😍😍🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

سلام عزیزم ببخشید تولدتون بود من تازه تاپیک شمارو دیدم تولدتون مبارک خانم گلی الهی همیشه سالمو سلام ...

سلام ب روی ماهت خوشگلم خوبی؟🥰🥰 قربونت برم 😘😘ممنونم از لطف و محبتت عزیزم، خیلی خوشحالم کردی🌺🌺 مررررسی از دعای قشنگت و انرژی خوبت🤩🤩😘😘🥰🥰
الهی که شادی‌ و خوشبختی همیشه تو زندگیت جاری باشه💕💕💖💖

سلام ب روی ماهت خوشگلم خوبی؟🥰🥰 قربونت برم 😘😘ممنونم از لطف و محبتت عزیزم، خیلی خوشحالم کردی🌺🌺 م ...

قربونتون برم خانمی منم خوبم به خوبی شما، من که کاری نکردم گلم تازه تولدتونم چندروز بعد فهمیدم الهی همیشه خوشحال باشید خانمی😍🥰🥰🥰🥰 منم ممنون از دعای قشنگتون الهی هزار برابر دعای خیری که کردی بهترش بیاد تو زندگی نماز صبحه خیلی دعاتون کردم😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

قربونتون برم خانمی منم خوبم به خوبی شما، من که کاری نکردم گلم تازه تولدتونم چندروز بعد فهمیدم الهی ه ...

😍🥰😍🥰 فداتشم بازهم ممنون خیلی لطف کردی🥺🥺قبول باشه🌺

😍🥰😍🥰 فداتشم بازهم ممنون خیلی لطف کردی🥺🥺قبول باشه🌺

خدانکنه خانوم گلم وظیفست قبول حق 😍🥰🥰🥰😘😘😘❤️❤️❤️

سلام عزیزم تولدت مبارک البته که گذشته ازش ولی خب تاسال دیگه هنوزتولدته مبارکه مبارک،،،نی نی هم مبارک باشه انشالله بسلامتی بدنیابیادمنکه گفتم تاعیدخبربارداریتومیدی دیدی درست گفتم،خودمم یهویی باردارشدم نزدیک۱۲هفته هستم خودت چن هفته ای؟

سلام عزیزم تولدت مبارک البته که گذشته ازش ولی خب تاسال دیگه هنوزتولدته مبارکه مبارک،،،نی نی هم مبارک ...

سلام ب روی ماهت عزیزم خوبی؟ خیلی خیلی ممنونم‌ مهربون😍🥰ممنون😘🙏🙏 ایجااانم بخیر و سلامتی مبارک باشه🌺🌺🌺🌺 هنوز دکتر نرفتم اما طبق نرم افزار ۵ هفته و ۳ روز🥺🥺

سلام ب روی ماهت عزیزم خوبی؟ خیلی خیلی ممنونم‌ مهربون😍🥰ممنون😘🙏🙏 ایجااانم بخیر و سلامتی مبارک باش ...

عزیییزم بسلامتی باشه انشالله،،امیدوارم ویارنداشته باشی منکه داغونم

عزیییزم بسلامتی باشه انشالله،،امیدوارم ویارنداشته باشی منکه داغونم

مرسی فداتشم ممنون، فعلا که ندارم فقط کمی کمردرد و زیردلم دردمیکنه، فکرکنم‌ زود برای ویار

دعاکن بمونه واسم و سالم باشه🥺🥺

انشاالله برای شما هم‌بخیر و آرامش پیش بره و ب زودی ویارها هم برطرف بشه🌺

مرسی فداتشم ممنون، فعلا که ندارم فقط کمی کمردرد و زیردلم دردمیکنه، فکرکنم‌ زود برای ویاردعاکن بمونه ...

عزیزم نگران نباش این دردهاطبیعیه وتاهشت هفته هست،انشالله نی نی هم جاش محکمه مکمه وبسلامتی بدنیامیادنگران نباشی

عزیزم نگران نباش این دردهاطبیعیه وتاهشت هفته هست،انشالله نی نی هم جاش محکمه مکمه وبسلامتی بدنیامیادن ...

فدای محبتت بشم ممنونم توکل بخدا🥰🥰😍😍 بازهم مرسی برای پیام و دعای قشنگ الهی ک سلامت باشی🥰🥰