2777
2789
عنوان

تولدم مبارک😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 258 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی مثل همیشه سیاتیکه بالشها داره پخش میکنه دخترم هوش از سرش پریده 😂😂

الهی که زودی خوب بشی فداتشم😍😍 ای خدا قربونش برم دختر قشنگتُ

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من امدم یه قر بدم و برم💃💃💃💃💃💃

قربونت برم من🥰😍💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
به شوهرت بگی دوستای مشهدیم به مناسبت عدس کوشولوی شکمم امشب شیرینی نخودی رو میزنن به رگ🤪

قربون دوستای مشهدی قشنگ و بامعرفتم بشم من😍🥰🥺🥺 چقدر خوب و مهربونی آخه، الهی که خدا بهترین ها رو نصیبت کنه😘 ایجاااانم نوش جانتون🥰🥰🥰😍😍

قربون دوستای مشهدی قشنگ و بامعرفتم بشم من😍🥰🥺🥺 چقدر خوب و مهربونی آخه، الهی که خدا بهترین ها رو ن ...

❤❤❤❤یه ترنج بیشتر نداریم که❤❤❤❤❤❤❤❤

🖤توبه کردم که دگر توبه ی بیجا نکنم🖤

❤❤❤❤یه ترنج بیشتر نداریم که❤❤❤❤❤❤❤❤

😍😍🥰🥰🫂

خدانکنه عزیزم انشالله دوتاشو باهم تجربه کنی هم دخمل هم پسر 😍🤗

😍🥰مرسی قربونت

اللن من خواب مونده بعد سه روز بیام چی بگم خب 

ببخشید تزنج جان اصلا نفهمیدم تولدته 

تبریک میگم بهت انشالله سال دیگ این موقع یه نی نی سالم و تپلی یا بغلت باشه یا تو شکمت ،💋❤️❤️🫂🫂🫂🫂🫂🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

https://abzarek.ir/service-p/msg/2015323  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

اللن من خواب مونده بعد سه روز بیام چی بگم خب ببخشید تزنج جان اصلا نفهمیدم تولدته تبریک میگم بهت انشا ...

سلام قشنگم خوبی؟😍🥰 قربونت برم، این چه حرفیه عزیزدلم، فدای سرت، ممنونم مهربون🥰🥰

مرررررسی خوشگلم 😘😘🌺🌺🌹🌹🌸🌸

نی‌نی دارم الان🙈🙈 واسم دعا کن صحیح و سالم باشه🫂🫂

سلام قشنگم خوبی؟😍🥰 قربونت برم، این چه حرفیه عزیزدلم، فدای سرت، ممنونم مهربون🥰🥰مرررررسی خوشگلم 😘 ...

وااااای دروووغ میگی اوندفعه دعا کردم گرفت وااااای پریااااااا خییییلی خوشحال شدم لعنتی خییییییلی انشالله ک صحیح سالم بیاد بغلت ،🫂❤️❤️❤️❤️🫂🫂💋💋🌷🌷🌷💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼🧜🧜🧜🧜🧜

https://abzarek.ir/service-p/msg/2015323  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

وااااای دروووغ میگی اوندفعه دعا کردم گرفت وااااای پریااااااا خییییلی خوشحال شدم لعنتی خییییییلی انشا ...

نه بخدا راست میگم😁😂🤣 خودمم‌ غافلگیر شدم😍 فدای تو بشم مرسی ممنونم ازت🥰😍😘💃💃💃💃 دورتبگردم‌ ممنون از دعای قشنگت🌺