2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 26756 بازدید | 1099 پست
وای مثل مننننن چرا ما قد بلندا اینجور میشیممن تاالان هرکی اوکی بوده برام قدش ۱۷۰ تا ۱۷۵ بود شانس من� ...

دقیقا الان مامان من 157 و بابام 185

داداشم 190 دوس دخترش 160

ببین اخلاق و خانواده و شرایط مالی سه تا چیزی هست ک از قد مهم تره

الانم گاهی حسرت قد رو میخورم ولی میگم کاش من کوتاهتر بودم

اینطور که پیداست قد برات مهمه پس خودتو درگیر نکن و وارد رابطه نشو. 

من خودم شخصیت و نوع رفتار طرف برام مهم بود همیشه. هم قد خودتم و مرد قدبلند دوست داشتم اما قد برام اولویت نبود.

البته خدا خواست و شوهرم قدش بلنده.

شما اگه به دلت نمیشینه خودت و اونو اذیت نکن و شروع نکن اصلا رابطه رو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من همیشه قد برام مهم بوده و هست. الانم همسرم بلند قد نیست

اما این فقط یک ویژگی از ویژگی های یک مرد ایده آله. اگه طرفت از سایر جهات اوکیه، موافقت کن. باور کن هیچکسو پیدا نمیکنی که همه چیش اوکی باشه. 

و تجربه سال ها زندگی مشترک بهت خواهد فهموند که زندگی چالش ها و روزهایی داره که تو یک مرد محکم و مرد می خوای. نه یک مرد قد بلند

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

من۱۶۸هستم وهمسرخدابیامرزم۱۸۴بود خیلی قد بلندبود ومن بنظرم قد ملاک نیس چندان!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤