2777
2789
عنوان

تولدم مبارک😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 2964 بازدید | 318 پست
فدای محبتت بشم ممنونم توکل بخدا🥰🥰😍😍 بازهم مرسی برای پیام و دعای قشنگ الهی ک سلامت باشی🥰🥰

قربونت برم عزیزم خیلی دوستت دارم سوالی چیزی اگه داشتی من خودم کنارتم عزیزم نگران نباشی وبدون استرس باشی،امیدوارم بارداری راحتی داشته باشی عزیزم،من دختربزرگم هفت سالشه،دختردومی یکسالو۹ماه،اینم که یهویی اومدنمدونم چیه

قربونت برم عزیزم خیلی دوستت دارم سوالی چیزی اگه داشتی من خودم کنارتم عزیزم نگران نباشی وبدون استرس ب ...

قربون محبتت عزیز دلم، مرسی که اینقدر مهربونی و حواست به همه هست. ❤️ خدا دخترا و این کوچولوی تو راه رو برات حفظ کنه.🌸💕

حتما‌ً مزاحمت میشم، فعلاً همش در حال سرچ‌ کردنم، خودم و همسر‌ت و استرس کامل ب سر‌ میبریم😁 تعطیلات تموم بشه باید دکتر پیدا کنم و ببینم‌ چی‌ به چیه، بازهم‌ ممنون🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ترنج جان خوبی عزیزم😍😍😍

من همین الان تاپیکت و دیدم خوشگلم تولدت مبارک دختر دوست داشتنی🎉🎉🎈🎈برات بهترینا رو آرزو میکنم مهربونم🥰💞💞

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

سلام ترنج جان خوبی عزیزم😍😍😍من همین الان تاپیکت و دیدم خوشگلم تولدت مبارک دختر دوست داشتنی🎉🎉🎈🎈 ...

سلام ب روی ماهت مهربون😍🥺🥹 ممنونم مرسی از محبتت عزیزم😘😘 فداتشم یک دنیا ممنون🌺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام ب روی ماهت مهربون😍🥺🥹 ممنونم مرسی از محبتت عزیزم😘😘 فداتشم یک دنیا ممنون🌺

قربونت برم الهی عزیز دلممممم😘😘😘خیلی عزیزی برام ترنج جانم

جات اینجاست 👈🏻❤️

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

قربونت برم الهی عزیز دلممممم😘😘😘خیلی عزیزی برام ترنج جانمجات اینجاست 👈🏻❤️

مرسی فداتشم 😍🥰 الهی که همیشه سلامت و شاد باشی🥰🥰🥰

دورت بگردم عزیزم همچنین 😘😘🫂🫂

عزیزی🥰🥰🥰🥰

زنده باشیدمیخاستم درباره مهاجرت بپرسم به روش غیر تحصیلی آیا اطلاعی دارید؟

🌺🌺

نه متاسفانه، خودمم تحصیلی مهاجرت کردم عزیزم

تشکر انشاالله موفق باشید

ممنونم شما هم موفق باشی عزیزم😍😍