2777
2789

محل کارم جوریکه ناخن نباید داشته باشی حالا ناخن های منم زیاد بلند نیست کوتاه و معمولیع حالا اومدن بعد چند سال گیر دادن ک هیشکی نباید ناخن داشته باشه منم تازه رفته بودم ترمیم رفتم گفتم ۲۵ عروسی داریم نمیشه بمونه بعدش برمی‌دارم خیلی خشونت آمیز گفت نهههه😡😡🤬اصلا برو استعفا بده نمیخایم و فلان منم رفتم پیش مدیر اصلی شرکت و گفتم که چرا سر هرچیزی ب من گیر میدید و همش گیرتون ب منه ک اخراجم کنید این آقا خیلی فهمیده تر از اون یکی عوضیس بعد گفتم ک ی دختر هست تو خط ما ک دستکش دستش می‌کنه وقتی شمارو میبینه چرا ب اون گیر نمیدید پس گفت ک نه ب همه تذکر دادیم چه خوب شد ک اومدی گفتی این خانوم رو خودم شنبه دوباره میام ناخن همه رو نگاه میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا چشونه واقعا تو مسائل شخصی مردم هم دخالت میکنن

اوه کجاشو دیدی حالا اونروز ب تیپ بیرون ازشرکت هم گیر دادن😐من ی پاقر کوتاه با شلوار. بگگگگ پوشیده بودم گفت این چیه مناسب محل کار نیست گفتم از اول نگفته بودید تیپ بیرون هم جزء قانون شرکته

اوه کجاشو دیدی حالا اونروز ب تیپ بیرون ازشرکت هم گیر دادن😐من ی پاقر کوتاه با شلوار. بگگگگ پوشیده بو ...

کجا کار میکنی؟! 

واقعا چقدر عجیبن هنوز 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️