2777
2789
عنوان

بخاطر ناخن میخواستن اخراجم کنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 94 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان اینجا همه می‌خوان درس اخلاق بهت بدن موندم این همه بدذات و‌بدجنس تو جامعه از کجا میان.

اسی جان باید میگفتی قوانین برای همه باید اجرا بشه نه فقط چند نفر اما اسم نمیبردی

بعضی شغل ها رعایت بهداشت خیلی مهمه.

کار شما هم حتمن با مسائل بهداشتی یا خوراکی ارتباط داره.

وگرنه الان اداره های دولتی هم ناخن دارند و چیزی بهشون گفته نمیشه.

یه سری چیزا با جان و سلامت  مردم  در ارتباطه و شوخی بردار نیست

چه شرکت مزخرفی با عرض معذرت:/

واقعاااا یعنی الهی خراب شه سر همه اونایی ک اونجا کار میکنن من ک تا عید بیشتر نمیخام برم فقط الان دارم تحمل میکنم تا عید عیدی سنوات هم یگیرم بعدش دیگه میام بیرون دنبال ی کار دیگه ی شرکت دیگه

آدم فروش بدم میاد از امثال شماها

بلد نیستی از خودت دفاع کنی چرا از یکی دیگه مایع میزاری

نترس سرت میاد

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
قانون شرکت رو رعایت کن عزیزم ، خودخوری نداره ، مخصوصا اگه شغلت مربوط به غذا سلامتی بهداشت و ... باشه

نیست اصلا راجع ب اینا نیست ییصاحاب مونده اینا الان کم آوردن بودجه نمی‌دونن چجوری نیروها و اخراج کنن این بهونه شونه

واقعاااا یعنی الهی خراب شه سر همه اونایی ک اونجا کار میکنن من ک تا عید بیشتر نمیخام برم فقط الان دار ...

محل سابق کار منم همین بود میدیدم آرامش ندارم حالم خوب نیست اونجا استفعا دادم

پس هر جا ک حالت بد میشه رو ترک کن ( و اصلا حق ندارن تو مسائل خصوصی تو دخالت کنن مگه مدرسه اس؟!به ناخون و مانتو کوتاه گیر میدن گویا بیشتر شبیه مدرسه باشه اینجا 😅) 

خوب کاری میکنی

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

آدم فروش بدم میاد از امثال شماهابلد نیستی از خودت دفاع کنی چرا از یکی دیگه مایع میزارینترس سرت میاد

اصلا هم آدم فروش نیستم اگه قانونه باید برای همه تصویب شع چرا فقط من ناخنم رو بردارم پس اون یکی های دیگه چی؟