2777
2789
عنوان

راز شوهرم که برملا شد و زندگیمون رو داغون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 15072 بازدید | 222 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو با مادرشوهرت حرف بزن چون دست ‌‌پاشو گم کرد حتما یه چیزی هست معمولا پسرا با مادراشون درددل میکنن

پدرشوهرم اگه بفهمه شوهرم حتی فکرش خطا میره میزنه از وسط نصفش میکنه آنقدر آدم حساسیه . برای همین اکه چیزی هم باشه شوهرم ب مامان یا باباش نمیگه هیچوقت 

بیشتر باید نگران مشروب خوردنش باشی متاسفانه ادم دائملخمری شده و هرکاری ازش برمیاد امکان داره کل زندگ ...

اصلا اینطوری نیست . مشکل مالی نداره مطمئنم.  اهل رفیق بازی و قمار و این طور کارام نیست شب تا صبح کارگاهه . مشروب خوردنش هم فقط تو خونست پیش خودم . بیرون اصلا . الان میخوره و می‌خوابه فقط 

نی نی سایت چرا این طوری شده بابا این چرت و پرتا چیه به این بنده خدا میگشید اندازه کاه مغز تو سرتون ن ...

عزی،م ممنونم حرفات آرومم کرد . اتفاقا منم اهل مشاوره رفتن هستم اما قبلا یبار اینجا مشورت گرفتم حرفای یه سری از دوستان خیلی خیلی کمکم کرد . مشاور فقط یه نفر. و یه فکر داره ولی اینجا چندین نفر از نگاه خودشون باهات حرف میزنن . من خیلی صحبت های بقیه ک میگن شوهرم معتاد شده و این چیزا رو قبول ندارم چون خودم از وضع زندگیم میدونم 

مطمئنی؟قرص اینا چی؟

فقط مشروب همین. هر عیب و ایرادی داشته باشه باهام صادقه اصلا چیز پنهونی نداره از من . اولشم ک ازدواج کرده بودیم با مشروب خوردنش مخالفت کردم گفت ببین من میتونم برم کارگاه یا پیش دوستام یا هر جا بخورم اما تو خونه خودمون فقط پیش تو این کارو میکنم ک فکرای دیگه نکنی . تو این ۳ سال فقط هفته ای یکبار شب‌جمعه ها اندازه یه شات می‌خورد تازه اصلا مستش نمی‌کرد خیلی کم بود . الان زیاد شده