پدرم بدبخت معتاد چندین سال با عموم خونه پدرش زندگی کردند بعد بردمش کمپ در این مدت خانه ی پدریشو گذاشتن برا فروش سهم پدر من هم اندازه ی خانه نقلی آپارتمان نوساز شد. خداروشکر بی خانمان نشد و من تنها کاری ک تونستم بکنم اینکه بنام خودم خونه بخرم که بابام هیچوقت نفروشش بدبخت تر بشه چون خودش گفت من مصرف کننده ام هرآن امکان داره مواد بکشم خونه رو بفروشن خونه رو بزن بنام خودت ک دخترمی و تنها وارثش من هستم خواهر برادر دیگه ای ندارم. بعد شوهرم زورش ک اومد گفت بنام تو ولی بکام اون 😳 چطور رفتار کنم با این شوهر نادان اونوقت خودش ارث پدر ندادن بهش همه چیز ب اسم مادرشه. خودشم گفت همه چیزا به اسم مادرمن ولی مال ما
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
استارتر دنیا هزار اتفاق هست برو محضر یه برگه بنویس که اگه خدای نکرده اتفاقی برات افتاد بعد از تو این خانه واگذار به پدرت می شه. آمدیم یه چیزی شد خونه می رسه به شوهرت و راحت پدرت بیرون می کنه و تو پیری آواره می شه
برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!
بگو مال خودشه ب تو چ .اگ عرضه داری برو سهم ارث خودتو بگیر
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
استارتر دنیا هزار اتفاق هست برو محضر یه برگه بنویس که اگه خدای نکرده اتفاقی برات افتاد بعد از تو این ...
بعد پدرم میتونه قبل از مرگ من خونه رو ازم بگیره یا نمیتونه ؟
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴