2777
2789
عنوان

خانما لطفااا پشت هم باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 174 پست
میشه بگید کار زنونه از نظر شما چیه؟ قرمه سبزی درست کردن و بچه بزرگ کردن؟ اینا فقط کار خانما باید باش ...

شما اگه احساس حقارت زن بودن رو توی وجودت نهادینه نکرده بودن احساس نمی‌کردی تولید مثل و بزرگ کردن نسل آینده جهان + تولید و تهیه خوراک برای انسان‌ها کار سطح پایینیه.

همین زایمان رو اگه مردها انجام میدن اگه مردونه بود یکی مثل شما میومد میگفت چرا ما نباید مثل مردها بتونیم بزاییم .

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
۱۷ سالشه دوتا حدسی که دربارش میزنم اینکه وضعیت درسیش افتضاحه و خودش از خودش ناامید شده و الان موفقیت ...

حقیقتا تاپ بهترین مدرسه ایرانم 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب شما خودت کل موفقیتت تو زندگیت چی بوده خانم آیدا که به زنان موفق ایران و جهان هیت میدی عزیزم؟ خودت ...

من موفقیتم درسیه فعلا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خب شما خودت کل موفقیتت تو زندگیت چی بوده خانم آیدا که به زنان موفق ایران و جهان هیت میدی عزیزم؟ خودت ...

حرفاش کلا بوی عقده میده 

معلومه دیگه 

چرا باهاش بحث میکنی

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
اولا توی تایپ اون چیزه سخت پیدا میشه میرزا هم که گفتم زنانگیش رو کنار گذاشت و مرد شد

کسی که خودش اصلا معلوم نیست چند کلاس سواد داره و یه جمع و تفریق ریاضی رو میتونه انجام بده یا نه ، داره به تنها زن جهان که بالاترین جایزه در زمینه ریاضیات رو برده هیت میده. جالبه😂 

من زن و مرد نمیکنم واقعا،،

هر پزشکی ک کارش بهتره

هر وکیلی که کارش بهتره 

و..

ولی خودم بشخصه کار کردن با خانما بنظرم سختره چون یه ذره گدشت ندارن نسبت ب هم،،،

بشدت ریز بین و جزیی بین 

و یکم بی اعصاب و بی قرارن

مردا کارکردن باهاشون راحتره ،، چون دل گنده ترن

استثنا 🙂😂

اهان هعپ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حرفات همه درست ولی من هرگز دندانپزشک خانم نمیرم،واقعا کار آقایون بهترهو دومیش رانندگی خانومها ،فاااا ...

شما خودت خانمی و میگی رانندگی خانما فاجعه ست

و میگی خودت رانندگی میکنی

خب الان اگه درمورد رانندگی شما هم همین نظر رو بدن فقط بدلیل اینکه خانمی بنظرت نظر درستیه؟ یعنی هرکی خانمه رانندگیش بده؟ اینجوری که رانندگی شما هم بد میشه! 

شما خودت خانمی و میگی رانندگی خانما فاجعه ستو میگی خودت رانندگی میکنیخب الان اگه درمورد رانندگی شما ...

با چیز تجربی مقابله نکن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفتید نیم ساعت گشتید زیر ۱۰ تا مثال پیدا کردید که اوناهم تمام زنانگیشون رو از دست دادن همین مریم موه ...

من لازم نیست برم بگردم مثال پیدا کنم این عزیزان از مطرح ترینها هستن کلی مثال دیگه هم دارم اما برای شما خانم آیدا خرجش نمیکنم چون شما معلوم الحالی

تاپ ترین مدرسه ایرانه عههه

مثلثات در خدمتم 🚶‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40