2777
2789
عنوان

ازدواج سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 196 پست
این خیلیییی بدههه البته که علتش میتونه اینم باشه که مردان علاقه زیادی دارن با فاصله سنی کمتر از خودش ...

من فکر می‌کنم رعایت فاصله سنی منطقی همین چیزی که بالاخره روانشناسا میگن بین فاصله ۳ تا ۷ سال حداکثر مناسبه 

گرچه امروزه دخترا هم سبت به قبل عاقل‌تر هستند حتی با فاصله سنی کمتر هم ازدواج‌های خیلی موفقی داریم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من میگم تا دخترای دهه هفتادی هستن مردای دهه شصتی نباید برن سراغ دخترای دهه هشتادی😐😐

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)
من دوست داشتم سن کم ازدواج کنم تا الان بچه بیشتری می داشتم متاسفانه بالا رفتن سن اگرچه برای ما ثمرات ...

برای بدست اوردن هر چیزی باید بهایی بدی یا علم و ارامش مجردی یا شوهر داری و لذت مادری و درس خوندن پر مشقت 

من فکر می‌کنم رعایت فاصله سنی منطقی همین چیزی که بالاخره روانشناسا میگن بین فاصله ۳ تا ۷ سال حداکثر ...

من و شوهرم هم سن هستیم الان که چند سال از زندگیمون می گذره تونستیم با سختی و سستی هاش بالاخره جمعش کنیم اما اوایل ازدواج همسرم در مقابل من به نظر خودم🤭کمتر عقلش کار می کرد و بچه گانه تر فکر می کرد  اما حالا برای خودش مرد مقتدری شده . هم سنی این مشکلات را داره که دختر معمولا دارای سطح بالاتری از فهم اجتماعی و خانوادگی نسبت به پسر هست 

پس خوبه چند سالی پسر بزرگتر باشه

خانمها به نظرم ر کدوم تجربه‌ای در این زمینه دارید بگید خوبه، یا مثلاً اگه نمونه‌ای مثل این دارید بال ...

من خودم با مامانم ۱۶ سال تفاوت سنی دارم هرجا میریم همه فکر می کنن خواهریم این‌قدر حس خوبی داره هم من با مامانم احساس خوبی دارم هم مامانم کلی ذوق می کنه😂 خیلیم خوب تربیت شدم😇😎😂

نظر منم مث خودته عزیزمولی اون دوستتم مجبوره راضی باشه دیگ کاریه ک شده

منم میگم که مجبور میشن به رضایت 

وگرنه شرایط سخته 

اقا من که ۱۹ ازدواج کردم با شوهر و بچه درس خوندم میگم سخته 

تازه دیپلمم خونه شوهر بگیری 

مردامون هم بد شدن دهه شصتیه میره دهه هشتادی میگیره دهه هشتادیه هم موافقه

😓

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)
من خودم با مامانم ۱۶ سال تفاوت سنی دارم هرجا میریم همه فکر می کنن خواهریم این‌قدر حس خوبی داره هم من ...

واقعا؟ مگه چند سالگی ازدواج کردن؟ اذیت نشدن؟

خواهر دارم میگم محور اصلی آگاهی لازم در مورد ازدواجه نه فقط سنمثلا ممکنه یک دختر ۳۰ ساله نگاه صرفا ا ...

آره واقعا،آگاهی لازم در مورد ازدواج یلی به سن و سال مربوط نمی‌شه

مردامون هم بد شدن دهه شصتیه میره دهه هشتادی میگیره دهه هشتادیه هم موافقه

خوب دخترها با خودشون می گن دهه شصتی پول و زندگی و کار و ماشین و خونه همه چی داره و لازم نیست برای این چیزها دردسر بکشه برای همون ترجیح می ده با کسی ازدواج کنه که سنش بیشتره

خوب دخترها با خودشون می گن دهه شصتی پول و زندگی و کار و ماشین و خونه همه چی داره و لازم نیست برای ای ...

خب چرا نره به دهه خودش ازدواج نکنه؟