2777
2789
عنوان

ازدواج سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 196 پست
من و شوهرم هم سن هستیم الان که چند سال از زندگیمون می گذره تونستیم با سختی و سستی هاش بالاخره جمعش ک ...

موافقم برا همون دخترا ۹ سالگی به بلوغ میرسن پسرا ۱۵ واقعا مردا کمتر تو باغن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۵ سالگی ازدواج کردن ۲۶ منو داشتن ۱۸ دو تا داداشام ۱۹ هم خواهرم الانم یه مامان بزرگ جوون و سرحالن خد ...

ماشالله خدا قوتشون بده👏😘ان شالله که سلام باشن

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)
خوب بعد ازدواج نمیتونه خیانت کنه ؟

تو درست میگی و متاسفانه همه کسایی که اینجا کامنت گذاشتن مثل طوطی یک جمله یاد گرفتن و اونم (به من چه به تو چه) و نمیفهمند که این زنگ خطر هست و کودک همسری و باید نسبت بهش واکنش نشون داد هیچ کجا بچه زیر ۱۸ سال رو ببخشید آدم حسااب نمیکنن و حتی بهش حق رای نمیدن ولی خب یه عده مغز فندوقی هستند که فکر میکنن دختر چون پریود میشه پس میتونه شوهر کنه و در کنارش درس و بچه داری رو هم انجام بده

واقعا؟ مگه چند سالگی ازدواج کردن؟ اذیت نشدن؟

خاله من با پسر خالم ۱۳ سال اختلاف سنی دارن و خالم ۹ تا بچه داره 

خوب زود ازدواج کرده که تونسته این تعداد بچه بیاره و برعکسش بچه هاش اصلا علاقه به بچه ندارن حتی علاقه به ازدواج ندارن فکر می کنن هراتفاقی یا مشکلی داشتن از پر فرزندی پدر و مادرشون بوده 

در حالی که ما خانواده کم جمعیتی بودیم ولی باز هم مشکلات بود و البته بچه های خالم الان از ما حداقل در امور مادی خیلی جلوتر هستن 

تونستن شوهرهای پولدار پیدا کنند یا به خاطر سختی هایی که می گن داشتن خوب درس خوندن و الان به پست و مقام و مال رسیدن

آره واقعا،آگاهی لازم در مورد ازدواج یلی به سن و سال مربوط نمی‌شه

خوب منم با اگاهی موافقم و مبگم سن بالاتر اگاه تره نمیتونن خانواده براش تصمیم بگیرن یا مجبورش کنن 

یا با ملاک های خانواده ازدواج کنه بعد عاقل تر شد بگه من شوهر اینجوری نمیخواستم بره خیانت کنه گند بزنه به زندگی ما 

خوب منم با اگاهی موافقم و مبگم سن بالاتر اگاه تره نمیتونن خانواده براش تصمیم بگیرن یا مجبورش کنن یا ...

البته چیزی که باعث میشه بعداً گه اینجور شوهری نمی‌خواستم،دلایل مختلفی می‌تونه داشته باشه،اگر ما ه بچه‌هامون یاد بدیم که زندگیتون رو بر اساس مودت و محبت بنا کنید،یعنی اون محبت سرشار بینشون باشه هیچ وقت چنین حرفی را نخواهد زد. وقتی این حرف‌ها زده می‌شه که مشکل کمبود محبت باشه

وقتی این حرف‌ها زده می‌شه که مشکل کمبود محبت وجود داشته باشه

خاله من با پسر خالم ۱۳ سال اختلاف سنی دارن و خالم ۹ تا بچه داره خوب زود ازدواج کرده که تونسته این تع ...

گلم قطعا پریود شدن ملاک نیست😐😐 ماهم نگفتیم کسی که پریود میشه باید شوهر بدیم گفتیم خوبه بهم توهین نکنیم و یک ملاک نچینیم من خودم با کودک همسری کاملا مخالفم ولی دختر ۱۶ سال کودک نیست البته که قطعا برای همه این سن ازدواج کزدن مناسب نیست ولی مواردی هم هستن که شرایطش رو داره و تواناییش رو داره خوب همه چی رو با یک چوب نرونیم😘

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)

[QUOTE=365697220]البته چیزی که باعث میشه بعداً گه اینجور شوهری نمی‌خواستم،دلایل مختلفی می‌تونه داشته باشه،اگر ما ه بچ ...[/QUOووالا

والا بچه‌های حالا از همون خردسالی خودشون تصمیم می‌گیرند تو همه چی،اجازه نمیدن کس دیگه واسشون تصمیم بگیره،🤣

تو درست میگی و متاسفانه همه کسایی که اینجا کامنت گذاشتن مثل طوطی یک جمله یاد گرفتن و اونم (به من چه ...

نه صرفاً ربطی به پریود شدن نداره،من که فکر می‌کنم بچه‌های حالا نسبت به بچه‌های قدیم عقلشون خیلی بیشتره

گلم قطعا پریود شدن ملاک نیست😐😐 ماهم نگفتیم کسی که پریود میشه باید شوهر بدیم گفتیم خوبه بهم توهین ن ...

یک مدت موقع کرونا خصوصی زبان درس می دادم دو تا خواهر بودن یکی ۹ دبیرستان و یکی ۵ ابتدایی .یعنی هر دو به نظر من که معلمشون بودم باید ازدواج می کردند چون دارای بلوغ فکری در همه مسائل بودند و البته زندگی چرخوندن بلد بودن چون من خونه خودشون می رفتم درس می دادمشون و این طور دخترها اگر ازدواج نکنند ممکنه افسردگی بگیرند و یا گناه های پنهانی مثل خودارضایی داشته باشند.الان خبر دارم دختر بزرگ تره ازدواج کرده و کوچیک تره هم خواستگار داره