2777
2789

از گفتنش شرمسارم.. هیچ وقت فکر نمی کردم بخوام همه درد و دلام بیام اینجا بگم...

خانما پدر من هر اخلاق بدی رو که به ذهنتون برسه رو داره..

بی رحمه.. کوچترین محبت رو نسبت به خونواده‌ش نداره... دست بزن داره هم منو میزنه هم مامانم.. پولش از پارو بالا میره ولی برای خودش خرج می کنه.. من و مامانم سالی یه دست هم لباس نداریم.. برای ما خسیسه برای خودش و خونواده‌ش ولخرج! بددهنه و پدر فوت شده‌ی مامانمو هر شب و روز فحش میده... متعصب بی جاست.. من و مامانم اجازه نداریم با هم تا سر کوچه هم بریم.. شکاکه.. بددله... تهمت میزنه... به مامانم قبل از ازدواج قول داده بود چون مامانم شاغله وقتی خونه خریدن نصف خونه رو به اسم مامانم بزنه.. نه تنها به اسم مامانم نزد (با اینکه کلی ملک داره)بلکه حقوق کارمندی مامانمو هر ماه با کتک ازش می گیره..

مامانمم ساده... تو این بیست و چند سال که ازدواج کردن یه کلمه هم بیرون از خونه از وضعیتمون نگفته.. میگه از بابات میترسم نمی رم خونه مامانم چیزی بگم..

بابامم نهایت سواستفاده رو از ترس و من و مامانم می کنه.

خداشاهده همین پریروز سر یه چیز مسخره پاشد صندلی رو پرت کرد طرف مامانم.. دست مامانم کبود شد.. مامانم شروع کرد به گریه کردن...😭😭 نه تنها دلش نسوخت براش بلکه داد میزد خفه شو حرومزاده!😭😭😭

جیگرم خون میشه دارم اینا رو براتون تعریف می کنم.😭😭😭😭

به شدتت هم دروغگو هست.. تو خونه ما رو با کتک و فحش می ترسونه ولی بیرون طوری حرف میزنه انگار مردی بهتر ازش رو زمین نیست.. اصلا فامیل یه دید دیگه ای بهش دارن... نمیدونن چه شیطانی پشت چهره‌شه..

خودمم که اصلا نمی خوام بگم هر شب و روز چقدر ب خاطر اینکه می خوام نذارم مامانمو کتک بزنه ازش کتک می خورم...

ای کاش دختر این پدر نبودم.. ای کاش...

توروخدا.. تورو به هرکی می پرستید برام دعا کنید.. برای من و مامان بدبختم دعا کنید.. توروخدا

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیزی مصرف می‌کنه

نه بابا

اصلا سیگاری هم نیست حتی..

کلا روان پریشه حتی احساس می کنم سادیسم داره

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

ای وای چند سالته بیچاره مامانت

۲۱ سالمه..

روانی شدم عزیزم.. به خدا ذهنم مریض شد تورو به خدا برام دعا کن😭😭

چی بگم هی عزیزم 😔بعضی مردها اینقد ارومن که ارامششون و به زنشون انتقال میدم🥺

ای کاش بمیرم.. خیلی وقته اعصابم خرده به خدا قسم می خورم هزار بارم تا خودکشی رفتم ولی از ترس مامانم برگشتم نمی خواستم بیشتر از این زجر بکشه..😭😭😭

خدایا کمکم کن😭😭😭😭😭😭😭

بمیرم برا خودت و مادرت 😥😥😥خدا به راه راست و ذرست هدایتش کنه اگر‌نکرد خدا تو‌و‌مادرت رو‌ازدستش نجا ...

خدا ازدهنت بشنوه.. تورو خداااا دعا کن😭😭😭

ای کاش بمیرم.. خیلی وقته اعصابم خرده به خدا قسم می خورم هزار بارم تا خودکشی رفتم ولی از ترس مامانم ب ...

هیچ وقت به خودکشی فکر نکن اگه راهش اینه پس منم خودم و بکشم نه هیچ فایده ای نداره 😔منم خسته ام خیلی زیاد خیلی ولی خوب چه میشه کرد وقتی میبینم همه مشکل دارن

هیچ وقت به خودکشی فکر نکن اگه راهش اینه پس منم خودم و بکشم نه هیچ فایده ای نداره 😔منم خسته ام خیلی ...

فقط به خاطر مامانم موندم ب خدا قسم فقط برای اینکه مامانم بیشتر از این غصه نخوره..

اخه اونم دیگه طاقت غم بیشتر از اینو نداره😭😭😭😭

فقط به خاطر مامانم موندم ب خدا قسم فقط برای اینکه مامانم بیشتر از این غصه نخوره..اخه اونم دیگه طاقت ...

میدونم چی میگی باور می‌کنی منم از غصه ی زیاد اومدم سراغ نی نی سایت 😔اونوقت میبینم هی همه مشکل دارن