از گفتنش شرمسارم.. هیچ وقت فکر نمی کردم بخوام همه درد و دلام بیام اینجا بگم...
خانما پدر من هر اخلاق بدی رو که به ذهنتون برسه رو داره..
بی رحمه.. کوچترین محبت رو نسبت به خونوادهش نداره... دست بزن داره هم منو میزنه هم مامانم.. پولش از پارو بالا میره ولی برای خودش خرج می کنه.. من و مامانم سالی یه دست هم لباس نداریم.. برای ما خسیسه برای خودش و خونوادهش ولخرج! بددهنه و پدر فوت شدهی مامانمو هر شب و روز فحش میده... متعصب بی جاست.. من و مامانم اجازه نداریم با هم تا سر کوچه هم بریم.. شکاکه.. بددله... تهمت میزنه... به مامانم قبل از ازدواج قول داده بود چون مامانم شاغله وقتی خونه خریدن نصف خونه رو به اسم مامانم بزنه.. نه تنها به اسم مامانم نزد (با اینکه کلی ملک داره)بلکه حقوق کارمندی مامانمو هر ماه با کتک ازش می گیره..
مامانمم ساده... تو این بیست و چند سال که ازدواج کردن یه کلمه هم بیرون از خونه از وضعیتمون نگفته.. میگه از بابات میترسم نمی رم خونه مامانم چیزی بگم..
بابامم نهایت سواستفاده رو از ترس و من و مامانم می کنه.
خداشاهده همین پریروز سر یه چیز مسخره پاشد صندلی رو پرت کرد طرف مامانم.. دست مامانم کبود شد.. مامانم شروع کرد به گریه کردن...😭😭 نه تنها دلش نسوخت براش بلکه داد میزد خفه شو حرومزاده!😭😭😭
جیگرم خون میشه دارم اینا رو براتون تعریف می کنم.😭😭😭😭
به شدتت هم دروغگو هست.. تو خونه ما رو با کتک و فحش می ترسونه ولی بیرون طوری حرف میزنه انگار مردی بهتر ازش رو زمین نیست.. اصلا فامیل یه دید دیگه ای بهش دارن... نمیدونن چه شیطانی پشت چهرهشه..
خودمم که اصلا نمی خوام بگم هر شب و روز چقدر ب خاطر اینکه می خوام نذارم مامانمو کتک بزنه ازش کتک می خورم...
ای کاش دختر این پدر نبودم.. ای کاش...
توروخدا.. تورو به هرکی می پرستید برام دعا کنید.. برای من و مامان بدبختم دعا کنید.. توروخدا