2777
2789

تا پیش خانوادم بودن باید حجاب کامل میزدم چون خانوادم مذهبی سخت مزخرف بودن هر چی خواستگار فامیل داشتم رد میکردم با ی پسری ک خانوادش همونی بودن ک من میخواستم ازدواج کردم از اون روز دیگ چادر نزدم بی حجاب نیستم اما دیگ چادر نزدم هر لباسی بپوشم شوهرم ی بهونه سرش میاره ی عروسی دعوت بودیم لباسی که پوشیدم تا رو زانوم بود زیرش ساپورت ضخیم پوشیدم مادر شوهرم گفت همه گفتن چقدر لباس عروست خوشکل بود ولی کاش ساپورت نازک میپوشید گفتم آره خودمم میدونم ولی می‌دونی که شوهرم بدش میاد اومدم حرف مامانش زدم کلی التماس کردم که برای عروسی فردا بزار زیر این لباسم ی ساپورت جورابی نازک بپوشم اول راضی شد بسختی دوباره گفت نه اصلا این چ لباسی فلان خیلی ناراحت شدم گفتم باشه عزیزم ولی من عروسی نمیام... الان بهم پیام داده برات میرم میخرم جوراب گفتم نخر نمیام واقعا دیگ ارزشی نداره برا هر چیزی بخوام بحث کنم مطمعنم اگ بخره بیاره چون قلبا راضی نیست زهرش می‌کنه بهم....هی باید عین ی بچه بهانه گیری های واهی کنه.....دلم گرفته گفتم باهاتون درد و دل کنم ۲۸ سالمه ی دختر موفقم دانشجوی دکترام ولی هنوزم باید بقیه برای پوشش من تصمیم بگیرن شوهرم نه نماز میخونه نه بگم اهل دین ایناس ولی شانس من روی پوشش من زوم شده حالا کل خانوادش لختن هیچی نمیگه وقتی هم من میگم پ چرا مادرت اینطوری میپوشه میگ بمن چ خودش شوهر داره

شوهر مگ منو خریده؟؟؟؟ یعنی چی این حرف دلم گرفت خودشم بکشه فردا من عروسی نمیرم 

تند نرو بنظرم چیزی که شوهرت میگه بپوش

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تند نرو بنظرم چیزی که شوهرت میگه بپوش

میگ لباست خوبه پوشیدس ولی ساپورت ضخیم بپوش اخه لباسمو زشت می‌کنه... پیراهنم مجلسی حالت کراپ ی دامن داره که تا زانومه مدلش عروسکی پیراهن آبی آسمانی با دامن سفید خیلی خوشگله چی میشد بزارن آدم ب دل خودش ی کاری کنه  

عزیزم درکت میکنمچی بگم، منم موافق شمام درنهایت شمایی که باید برای خودت تصمیم بگیری، تا کی منتظر نظر ...

خستم شدم ب خودم اومدم دیدم ۲۸ سالم شده و هنوز باید بقیه بگن چی برات خوبه😥

۲۸. سالم قشنننگ درکت میکنم

جلوباز می پوشم گیر میده،به رنگ رژ کار داره،به آرایش کار داره و... به شیفت شب گیر میده

خیلی سخته نتونی تو زندگیت خودت تصمیم بگیری خیییلییی

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

اتفاقا برو بگو ساپورت هم بیاره بذار ریز ریز عادت کنه حالا که خودشم گفته هر چند میدونم الان عصبی هستی

عصبی نیستم اتفاقا آرومم بهش گفتم عزیزم من نمیام بحثی هم ندارم من دیگ خسته شدم از این روال ولی پیام داد برات میخرم هر چند ک دوست ندارم گفتم نخر نمیام گفت پس منم نمیرم گفتم نرو 

وقتی خودشون میان میگن بهم برمیخوره خب پسرشون نمیشناسن کلا دیگ خسته شدم بچها خستم از اینک همش باید ب ...

چی بگم منم  از خودم اراده ندارم 

فکر کنم مشکل ما اساسی تر از این حرفاست 

رو اعتماد به نفست کار کن 

اگه واقعا میخوای شرایطو تغییر بدی انقد کار خودتو انجام بده تا عادت کنه...نمیدونم این چه مسخره بازیه...چرا فکر میکنن خودشون عقل کلن و زن ناقص العقل...در واقع اونان که بی عقل و ظاهربین و خرافاتین