2777
2789
عنوان

دلم گرفته بیست و هشت سالمه و هنوز دیگران برام تصمیم میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 33 پست
۲۸. سالم قشنننگ درکت میکنمجلوباز می پوشم گیر میده،به رنگ رژ کار داره،به آرایش کار داره و... به شیفت ...

بخدا خستم من خودم شاغلم کل خرجم با خودمه باز دخالت میکنه تو پوششم اتفاقا منم رژ قرمز بزنم میگ این چیه زدی کت بپوشم چرا کوتاهه.. چرا تیشرت پوشیدی یقت پیداس دیگ دیونه شدم 

اگه واقعا میخوای شرایطو تغییر بدی انقد کار خودتو انجام بده تا عادت کنه...نمیدونم این چه مسخره بازیه. ...

جالبه پارسال بود سر اوضاع ...بعد با عمش می‌گفت مگ چیه چکار حجاب مردم دارن همونجا بهش گفتم خودت چکار من داری گفت نه عزیزم تو نباید اینجوری باشی😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا خستم من خودم شاغلم کل خرجم با خودمه باز دخالت میکنه تو پوششم اتفاقا منم رژ قرمز بزنم میگ این چی ...

فرهنگمون نتدرست هست و اینا تربیت شده ی همون فرهنگن متاسفانه

چند وقت پیش میخواستم روپوش سفارش بدم میگه بلند باشه ها حواست باشه تنگ نباشه،منم سفارش ندادم. کلا

روپوشم ندارم

آدم لجش میاد بهش امر و نهی کنن

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

عزیزم درکت میکنمچی بگم، منم موافق شمام درنهایت شمایی که باید برای خودت تصمیم بگیری، تا کی منتظر نظر ...

آخه من میتونم کار خودمو انجام بدم ولی بعدش رو چ کنم ک زهر مارش می‌کنه بهم؟

فرهنگمون نتدرست هست و اینا تربیت شده ی همون فرهنگن متاسفانهچند وقت پیش میخواستم روپوش سفارش بدم میگه ...

جالبه مادر شوهرم ی تیپ هایی میزنه ک من نمیزنم تو کل خانوادش و خاندانش همه باز و راحتن خب لعنتی چرا اومدی منو بگیری😭

آخه من میتونم کار خودمو انجام بدم ولی بعدش رو چ کنم ک زهر مارش می‌کنه بهم؟

به نظرم با یه مشاور خوب مشورت کن که چطوری این قسمت از رفتار و عقیده شوهرت رو تغییر بدی

و خب سعی کن تغییرات کوچیک کوچیک ایجاد کنی، یعنی هفته‌ای یکبار کاری که خودت میخوای ولی اون دوست نداره انجام بدی، و خیلی هم رادیکال نباشه که دعوای بزرگ بیوفته، صرفا اینکه عادت کنه توی هر چیزی نظر اون ملاک نباشه

بعد کم کم گسترشش بدی

جالبه پارسال بود سر اوضاع ...بعد با عمش می‌گفت مگ چیه چکار حجاب مردم دارن همونجا بهش گفتم خودت چکار ...

فقط واسه همسر خودشون بَده اَخه...

چقدر بدم میاد از اینجور مردا

فکر میکنن صاحب اختیار همسرشونن...

شما که تحصیل کرده ای...تو اجتماع هستی...کم کم سعی کن ذهنیتشو نسبت به خودت تغییر بدی...اغراق نکن...کم کم انجامش بده...

مجالستون مختلطه؟ بخاطر همین گیر میده؟

جالبه مادر شوهرم ی تیپ هایی میزنه ک من نمیزنم تو کل خانوادش و خاندانش همه باز و راحتن خب لعنتی چرا ا ...

این دیگه خیلی سخت تر هست.

من خانوادش و خودش مذهبی هستن،البته اخلاقای خوبش بیشتر هست بخاطر همینم کنار اومدم.و اینکه چون مذهبین و همشون رعایت میکنن کمتر اذیت میشم.

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

فقط واسه همسر خودشون بَده اَخه...چقدر بدم میاد از اینجور مردافکر میکنن صاحب اختیار همسرشونن...شما که ...

نمیشه گفت مختلط ولی مثلا ممکنه برادرهای عروسم ی نیم ساعتی بیان داخل خب اینقدر عروسی شلوغه کی رو کی زوم اخه بخدا اینقدر همه باز میپوشن ک من ب چشم نمیام الکی گیر میده دیگ خسته شدم دیگ نتونستم مقاومت کنم فقط گفتم اوکی نمیام 

نمیشه گفت مختلط ولی مثلا ممکنه برادرهای عروسم ی نیم ساعتی بیان داخل خب اینقدر عروسی شلوغه کی رو کی ز ...

خب اگه اینجوریه که دیگه مشکلی نیست...

ته تهش میشینی یه گوشه شال میندازی رو شونه هات

درک نمیکنم مردای ایرانی رو

به نظرم با یه مشاور خوب مشورت کن که چطوری این قسمت از رفتار و عقیده شوهرت رو تغییر بدیو خب سعی کن تغ ...

الان چند بار بهم پیام داد برات میخرم ولی بدون من دوست ندارم خب بدم میاد بره تو قیافه و تا دو روز بعد عروسی درگیر بشم ...عروسی پسر عموی خودشه...

خب اگه اینجوریه که دیگه مشکلی نیست...ته تهش میشینی یه گوشه شال میندازی رو شونه هاتدرک نمیکنم مردای ا ...

خواهر لباسم آستین داره پوشیدس واقعا ....تا روی زانوم هست میگم بزار ی ساپورت نازک بپوشم میگ نه چیه چطور میتونی وووو الانم بهم پیام داده ک میخرم برات میارم ولی بدون من دوست ندارم خب منم گفتم نخر من نمیام خیالت راحت گفت پس منم نمیرم گفتم نرو

الان چند بار بهم پیام داد برات میخرم ولی بدون من دوست ندارم خب بدم میاد بره تو قیافه و تا دو روز بعد ...

البته که خودتون باید تصمیم بگیرین و ما اینجا دقیق نمیدونیم شرایط چیه، نظر شخصی خودمون رو میگیم فقط

من هم از نظر سن و تجربه از شما عقب‌ترم، ولی خب اگر من بودم با اون لباسی که میخواستم میرفتم، بعد جشن هم جوری رفتار نمیکردم که انگار شوهرم لطف کرده به من و سزاوار ستایشه، عادی میبودم و جوری رفتار میکردم که این حق مسلم منه