2777
2789
عنوان

دلم گرفته بیست و هشت سالمه و هنوز دیگران برام تصمیم میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 33 پست
البته که خودتون باید تصمیم بگیرین و ما اینجا دقیق نمیدونیم شرایط چیه، نظر شخصی خودمون رو میگیم فقطمن ...

مرسی عزیزم بخدا دل زده شدم آدم میخواد بره ی عروسی خوشحال باشه نه اینک قبل و بعدش بحث باشه 

فقط واسه همسر خودشون بَده اَخه...چقدر بدم میاد از اینجور مردافکر میکنن صاحب اختیار همسرشونن...شما که ...

دقیقا

استارتر یه چیزی بگم؟ لطفا سعی کن اگر دختر داری یا قصد داری بچه‌دار بشی درآینده، کم کم رفتار و عقاید شوهرت رو درست کنی

خدای نکرده دخترت هم اذیت نشه اینجوری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقااستارتر یه چیزی بگم؟ لطفا سعی کن اگر دختر داری یا قصد داری بچه‌دار بشی درآینده، کم کم رفتار و ع ...

خیلی دخترمو دوست داره یعنی میمیره براش مطمعنم زورش ب اون نمیرسه ب من بدبخت رسیده الان کلی التماسم کرد ک بیا من نمیرم نیای محکم گفتم نرو هر جور راحتی.....فکر کرده الان میام میگم ن تو رو خدا تو برو