2777
2789
عنوان

بپرسید بعد دوازده جواب میدم✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1810 بازدید | 257 پست
راجب منم بگو

یه موضوعی درست تموم میشه براتون خبر خوبی بهتون میرسه و دارن میگن دردسترس باشه. شما یه موقعیت خیلی خیلی عادی براتون پیش میاد یه حقیقتی روشن میشه.  صحبتی میکنید که مشکلتون حل میشه. یه نفر داره راستشو بهتون میگه جای نگرانی نیست و اصلا نترسید که چی میخواد بشه. به خودتون افتخار میکنید به زودی. بهتون میگن با کسی که قهر بودید یا مشکل داشتید به نتیجه خوبی میرسید. یه شخصی در کنارتون  هست که ممکنه یسری چیزهارو ازت پنهون کنه و علت اینه که این شخص مشکل داره سعی کنید بهش کمک کنید و کنارش باشید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در مورد چیزی که خیلی درگیرش هستم این روزا هم بگو ممنونم

دارن بهتون میگن که شما سر از چیزی در میاری، یه چیزی رو متوجه میشید یه مسئله ای هست راجب گذشتتون. راجب یه شخصیه که عنصر هواس ممکنه ربط داشته باشه به یه دعوایی که قبلا کردین و یا درگیری ذهنی داشتین نسبت بهش. میگن حواستون جمع باشه به این مسئله که پیش اومده برای اینکه اگه حواستون نباشه ممکنه دعوا و گرفتاری پیش بیاد خیلی مواظب باشید میگن اگر میخواید خیالتون راحت بشه و کلید حل مشکلاتتون رو پیدا کنید باید قبل فکر کنید و دونه دونه حرکات رو انجام بدید قدم به قدم. درگیریتون میتونه راجب برنامه ریزی ایندتون باشه میتونه راجب یه رقیب باشه و اینکه به شخصی داره انرژی منفی براتون میفرسته.یه نفر میخواد یه مسئله ای رو براتون تکرار کنه، اون یه نفر کسیه که باهاش تموم کردی یا حالا یه قرارداد بستی یا یجوری ارتباطتون تموم شده، میتونه عنصر آتش باشه و یا هم عنصر خودتون و این شخص داره دقیقا به همون چیزی که شما فکر میکنید فکر میکنه. اخر این مسئله ختم به خیر میشه براتون و ممکنه یه جابجایی مکانی داشته باشید، خرید یا فروش خونه یا ازدواج یا تغیر اومده براتون. میگن کلید حل مشکلات رو دستتونه ولی شما حواستون پرته. صحبتی میکنید با شخصی،قبل از حرف زدن به تک تک کلماتتون فکر کنید لطفا. جشن شادی هست براتون، میتونه یه مسئله قانونی باشه که به نفعتونه یا یه ازمون که قبولی داره براتون ولی خیلی باید با دقت پیش برید. راجب یه موضوعی دارید لجاجت میکنید یا قبول نمیکنید یا نگه داشتین بهتون میگن اینکارو نکن چون به ضررت تموم میشه و موفقیت بزرگی در راه داری.  

کی ازدواج میکنم؟ چجور ادمیه؟

برج هشت اومده برات و یا هشتمین هفته از پاییز. تقریبا یکی دوسال دیگه زمان دور رو میبینن.
پسریه با قد متوسط رو به بالا خیلی خوش تیپه سنش بین 20تا 30 شغلش آزاد و درآمد بسیار خوبی داره. موهای مشکی رنگ داره و قابل اعتماده. اسمش مذهبیه و یا اسمش با م شروع میشه

منو میگی ازت پرسیدم تو ی‌تاپیک دیه جواب ندادیبنظرت با کسی وارد رابطه میشم ؟کی؟کجا آشنا میشم باهاش

نه فعلا تا زمان دور برات رابطه نیست و بخاطر والدینته. ممکنه فرزند طلاق باشی (یه تصویر خیلی مبهم بود اما فکر میکنم همینو میخواستن بگن) 

راجب منم میگی

دارن میگن شرایط زندگیت بهبود پیدا میکنه داری پشت سر میذاری سختی ها و چالش هاتو و تا اینجا به سختی طاقت اوردی. یک قهر هستش برات. یه ملاقاتی هست که با تاخیر اتفاق میوفته. راه بازه برات اما زمان میبره. یه پسری هست که یا برادرته یا حکم برادرتو داره میخواد مشکل بندازه تو کارت.

یه گفتگو هست تو هشت وعده دیگه که راه حل مشکلتو بهت میگه اون شخص و کمک میکنه به سعادت و خوشبختی برسی. یه پولی با مقدار کم بهت میرسه الکی خرجش نکن و باهاش خرید و فروش کن با اینکار دو برار سود میکنی. 

به اون نتیجه مورد نظرت میرسی. ازدواج با شخص ثروتمندی برات هست و اگر متاهلی ممکنه همسرت شغلشو از دست بده

اولین موضوعی که برای شما هست دارن میگن عدالت الهی قراره برگذار بشه توی زندگیتون، اگر کسی بدی در حقتو ...

ممنون عزیزم.درس گفتین خیلی وقته منتظر عدالتم وتوزندگی سختی کشیدم.میشه درمورد خواهرمم بگین.باشوهرش خیلی مشکل دارن.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2019283

ممنون عزیزم.درس گفتین خیلی وقته منتظر عدالتم وتوزندگی سختی کشیدم.میشه درمورد خواهرمم بگین.باشوهرش خی ...

خداروشکر که درست بود مهربونم. چشم اما اجازه بده افراد قبلی موندن خودتونم از دیشب منتظر بودید میدونید چه حس بدیه

منوهمسرم تاالان تو زندگیمون خیلی چالش و سختی مالی شغلی داشتیم لطفا هرچی میتونی بگو

ممنون

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
سلام میشه درمورد من بگی

یه تلفن کاری داری. سفره دلت رو پیش هرکسی بازنکن. یسری موانع موقتا سر راحته باید صبورتر باشی اگه پارتنر داری میگن داره یچیزی رو ازت مخفی میکنه. یه عشقی رو داری سرسری میگیری و یسری مخالفت ها یا شایعه ها راجبش میشنوی. 

بیماری اومده حتما به پزشک مراجعه کن. مشکلاتت حل میشه یه خبر شومیرو ممکنه دریافت کنی بهت میگن قوی باش چون ما کنارتیم و کمکت میکنیم از این روزها گذرکنی. 

ممکنه چیزی رو امضا کنی شبیه سند خونه یا ماشینه برج ده شادی و خوشحالی برات فراوونه و یخورده قراره به زحمت بیوفتی اما ارزشش رو داره

راجب منم میگی؟

عشق شادی داره برات شروع میشه، اخبار مطبوع میرسه بهت صمیمیت و عاشق بودن اومده اگر بارداری فرزندت دختره و اگر باردار نیستی فرزند اولت یه دختر زیبا و خوش قدمه که متوله عنصر آب میتونه باشه. شادی مالی تضمین شده هست براتون. یه مردی بالای چهل سال سن داره پدرته یا حکم پدرت رو داره  تو حروف اسمیش الف داره یا اسمش مذهبیه نتیجه خوبی رو بهت خبر میده و اگر مجردی خبر از یه خواستگار خوب برات میاره