2777
2789
عنوان

بپرسید بعد دوازده جواب میدم✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 257 پست
اقا من خوابم میاد 🥲

اسی توروخدا منو جواب ندادی که 

گفتم مشکل شوهرم با من چیه 

چرا هیچوقت کنار هم حالمون خوب نیست انقد سرد شدیم از هم

ممکنه روزی زندگیمون بهم بخوره ؟

هرچی از منو شوهرم حس میکنی بگووو

کاربری سوم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راجب خودم و داداشم میگی؟

فقط خودت رو میگم. 

یه مسئله ای هست که شما رو کسل و بی حوصله کرده حتی با اون اشخاصی که دوستشون داری بی محلی میکنی و حال و حوصلشونو نداری. درگیری هایی که تو زندگیت به وجود اومده درگیری هایی هست که انتظارشو نداشتی و انگار از ناکجا اباد پیداشون شده.اشفتگی هایی برات هست که بیشتر ادم ها دخیل هستن در به وجود اومدن این آشفتگی ها. 

اقا من خوابم میاد 🥲

ی دیقهه جواب منو بده توروخدا😅🥲

خیر ببینی 

من ی خواستگار داشتم پرو پا قرص ی سال پام موند ولی خودم ۳ بار خرابش کردم بخاطر ی موضوع  بیخوددد 

الان خیلی پشیمونم میخوام بدونم هنوز بهم فکر میکنه ینی دوباره میاد جلو؟😰😢

اسی توروخدا منو جواب ندادی که گفتم مشکل شوهرم با من چیه چرا هیچوقت کنار هم حالمون خوب نیست انقد سرد ...

هرچی حس میکنم که دیگه جدشم میگن ولی خب همینو بدون که دعوا ها بیشتر بخاطر درگیری های ذهنی همسرته که بخاطر مسائل مالی پیش اومده. ستاره بختتون جفته و طلاق ندارید. طلسمی هم نیست روتون

ی دیقهه جواب منو بده توروخدا😅🥲خیر ببینی من ی خواستگار داشتم پرو پا قرص ی سال پام موند ولی خودم ۳ ب ...

اره دوباره میاد ولی وای به حالت این دفعه خراب کنی خودم میام پوستتو میکنما

نه عزیزم حواسم هست

خب خصوصیات منو نگفتی گلم ۳ بار پرسیدم🥲

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

عزیزم خب خیلی زیاده بخدا انگشتام یاری نمیکنن و جدا از انگشت ها دیگه انرژی نمونده برام

جواب همه رو دادی🥲 من چند صفحه قبل پرسیدم عزیزم

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘