2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر پارتنر نداری ک فعال نمیتونی باشی!! 

توصیح فعال بودن از لحاظ جنسی👇🏻

افراد فعال از نظر جنسی افرادی هستند که با یک یا چند شریک به فعالیت جنسی میپردازند. این فعالیت میتواند طیف وسیعی از رفتارها را شامل شود، از بوسیدن و لمس صمیمی تا رابطه جنسی. افراد ممکن است در سنین مختلف و به دلایل مختلف از نظر جنسی فعال شوند، مانند کشف تمایلات جنسی، جستجوی لذت، یا ایجاد ارتباطات عاطفی با دیگران.

منظورت اینه ک تمایلت بالاست اما کسی نیست درسته؟ 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

این حالت ضربه میزنه ب ادم؟

نظرات مختلف راجع بهش زیاده 

ولی ی روز باید استارت بخوره دیگه قطعا طولانی مدتش خوب نیس 

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
من شوهر دارم ولی غیرفعالم حال و‌حوصله این مسخره بازیا رو‌ندارم 🫤🫤

منم ندارم ولی طرف مقابل بیش فعاله

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
هستند ولی نمیشه ک بدون هدف با هرکسی بود

همینکه رابطه نداری یعنی فعال نیستی، فعال از فعل میاد یعنی انجام دادن کاری... 

درسته نمیشه باهرکسی بود

این تمایلاتم باید کنترلش کرد تا ب وقتش

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

چقد دیگ کنترل کنم؟

بستگی ب فرهنگ خانوادگیت، اعتقاداتت، استقلال کامل شخصیتیت (اینکه شخصیتت بالغ شده باشه و مسئولیت تمامی کارهات رو همیشه ب عهده میگیری، و هزینه هات روی دوش خودته ن خانواده و...) و... داره 

فرد ب فرد هم متفاوته...