2777
2789
عنوان

واقعا دنیای کثیف ایی شده 😏

488 بازدید | 67 پست

دیگه واقعا آدم سالم کم پیدا میشه هرجا نگاه میکنم همه آدم ها کثیف شدن 

واقعا بعضیا رو می بینه درک نمیکنه چرا این آدم شوک میشه 😑

مثلا دیدم یه خانم ۴۵ ساله با دوتا بچه که داره و شوهرش فوت شده با پسر ۱۸ ساله دوست شده 

بعد هر روز که خونه خالی هست میاد پیش پسره

یکی هم دیدم اقایی با وجود ۵ تا زن باز رفته یه زنی دیگه گرفته الان ۲۰ تا بچه دارن 

بعد خرج زندگی رو نمیتونن در بیارن این ۵ تا زن بچه میارن بعد میفروشن برای خرج زندگی شون

و خیلی دیگه دیدم 

واقعا خاک بر سرشون کنن 

هر کی رو میبینی میگن دوست پسر و رل دیگه تموم کنید خسته نشدید 

داخل خیابون هم کل پسرا به دخترا دبیرستانی شماره میدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخری ک عادیه

از اول بود

مورد مرد پنج زنه بی پول رو‌کجا دیدی؟؟؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
من پاک پاکم

اع؟!

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

دیگه آخر الزمان به این میگن

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*

اخری ک عادیهاز اول بودمورد مرد پنج زنه بی پول رو‌کجا دیدی؟؟؟

همسایه مون هست دیدمش 

ماشاالله فقط داره زن میگیره بعد نمیتونه خرج زن و بچه هاش رو بده دارن بچه میارن دنیا میفروشن