2777
2789

؟؟؟

اتقدر مادر شوهر من مهربونه کع نمیتونم درک کنم 

انقدر باهام مهربونه دوسم داره مدام زنگ میزنه 

بهم غذا فریز شده میده همیشه غذا آماده داشته باشم. 

همیشه هوامو داره 

مهمون دعوت میکنم میکه بیام کمکت کنم واقعنم میاد تعارف نیست

برام همه مناسبتا کادو میخره 

بی نهایت دوسش دارم🥹🥹🥹💜💜

عین مادر خودم 

شوهرمم ب مادرش کشیده با محبته خیلیییی

کاش همه آدما همینطوری بودن دنیا بهشت میشد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداراشکر.منم میخوام مادرشوهر خوبی باشم،انشالله یه دخترشیرپاک خورده قسمت پسرم بشه،آمین

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

اومدم بگم آدم غریبی هستی دیدم عقده و تهی بودن بیشتر مناسبته تمام تاپیکت سرشار از اینه چندتا خونه دارم شوهرم همه کاری میکنه مادرشوهرم عالیه حقوقم عالیه تو طلا هزار درصد سود بورس خریدم سودم شوهرم کارگزار بورسه پدر مولتی و بازاریه خب گلم بنظرم شدیدا به تراپی و مراجعه به روانشناس داری چون که 

دلیل اول:اونیکه واقعا خوشبخته هیچ وقت جار نمیزنه ترس از دست دادن خوشبختی هاش این اجازه رو بهش نمیده 

دلیل دوم:یک ماه پیش چند بار گفتم خب تو که انقدر سود میکنی بگو اسم سلامت چیه بقیه هم پرسیدن اما فقط میگی تو سود م شایدم بخیلی نمی‌دانم گلم

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

اومدم بگم آدم غریبی هستی دیدم عقده و تهی بودن بیشتر مناسبته تمام تاپیکت سرشار از اینه چندتا خونه دار ...

اول از همه احمق جان من عکس پرتفومو هم گذاشتم اینجا 

برو تو تاپیک هام ببین 

درصد سودمو دیدن ولی بعدش حذفش کردم از جواب کاربرا متوجه میشی عکس گذاشتم پاکیدم 

دوم من ترس از دست دادن خوشبختی مو ندارم چون هیچ اعتقادی ب چشم زخم ندارم ی مشت خرافات بیشتر نیست راحت همه چیمو میگم

و در آخر مثلا بیام تاپیک دروغ بزنم ک ب چشم امثال تو بیام ک هیچ ارزشی برام ندارن؟؟ مثلا کی هستی ک بخوام خودمو پیشت لول بالا معرفی کنم؟ آدم مهمی هستی؟ منو مشناسی ک برام مهم باشی

دست خودت نیست عقده ای هستی همون تراپی راه حال واسه تو

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

تراپی واسه همه لازمهمخصوصا تو ‌ک خانواده همسزت دیوونه ت کردن ب کسی ک مشکلی با اطرافیانش نداره حسودی ...

حداقلش اینه تو توهم نیستم واقعیت رو میبینم تو که کلا تو خیالاتی واقعا دلم برات میسوزه چندین کاربری هم داری حیف وقت دیگه پاسخت رو نمیدم در شان من نیست