2777
2789

همه چی ب خود انسان برمیگرده هرچی بیشتر از ی مسیله فرار کنی همونقدر بیشتر گریبان گیرت میشه این ثابت شده هست 

بعد بنظرم مگه هرکی عروسی میکنه دیگ باید بره بمیره و ارتباط نگیره با کسی 

کسایی ک چنین فکری تفکراتشون هست ادم های بد نیت و بدبینی هستن ک ب خودشون و زندگیشون شک دارن 

۲۰ سال با رفیقای هم مهد کودکیم هستم شوهرمم همینططور ۱۴ ساله ازدواج کرده ۲۴ ساعته هم خونها همدیگه هستیم هنوز من قیافه شوهر دوستم رو بخدا درست ندیدم فقط از دور 

چقدر بعضی ها ذهنشون داغونه ی رفیق داشتم دانشگاه طرز تفکرش اینطور بود منم باش قطع رابطه کردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من متاهلم دوستم هقته ای دو بار خونمونه از قبل بیشتر همو میبینیم تا ساعت ۶ ۷ ک شوهرم میاد پیشمهانقدر ...

اصلا بعضی ها نمیدونم پیش خودشون چی فکری میکنن 

معلوم نیست تو چ خانوادهایی بزرگ شدن ک این ذهن خرابشون بهشون تحمیل شده 

شیر پاک خورده رو چ ب ترس

ببین به نظرم یه وقتایی مسئولیت های زندگی و کارای خونه باعث میشه ادم نتونه مثه سابق با دوستاش وقت بگذرونه

یعنی اصلا زمانی نداری که بخوای بری

ولی در کل قطع ارتباط رو درک نمیکنم

من و دوستام ماهی یا ۴۵ روز یه بار فرصت میکنیم باهم بریم بیرون

غیر اون تو گروه و این چیزا باهم درارتباطیم

درسته ولی چه متأهل چه مجرد باید دور دوست بد رو خط بکشی خیلیا بعد از ازدواج متوجه میشن و قطع رابطه می ...

دوست بد درسته ربطی ب متاهلی مجردی نداره کلا ادم بد تو زندگی نباید راه داد ولی کلا بعضی تفکرشون اینکه کلا قطع ارتباط کنن با همه

ببین به نظرم یه وقتایی مسئولیت های زندگی و کارای خونه باعث میشه ادم نتونه مثه سابق با دوستاش وقت بگذ ...

خب اصلش همینه من میگم بعضی ها میگن ن اصلا کلا قطع باید بشن

بالا خب نوشتم واضح 

بنظرمن اطمینان مطلق هم درست نیست یکی از اقوام ما شوهرش پولدار بود دوستش  انقدر رفت و اومد ،شوهرشو تور کرد و رفت ،درسته ذات مرده خراب بوده حتما ولی هرچیزی حدی داره،  منم با قطع ارتباط موافق نیستم 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

الان دوست خوب واقعا کم شده.بعد ازدواج هم میشه بادوست ارتباط داشت ولی نه داخل منزل.تفکرم این نیست که زندگی رو بهم میزنن چون مرد یا زن اگه ذات خوبی نداشته باشن تو هر مکان و موقعیتی میتونن کارشون رو بکنن ولی معتقد به رفت و امد دوست بادوست نیستم چه برای اقا چه برای خانوم.هیچوقت توفاز اینجور رفت و امدها نبودم شایدم چون تو فامیل انقد ادم خوب و درست وحسابی کنارم دارم نیازی احساس نشده