2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرمن اطمینان مطلق هم درست نیست یکی از اقوام ما شوهرش پولدار بود دوستش انقدر رفت و اومد ،شوهرشو تو ...

اون این از بی ناموسی مرده و زنه بوده 

و یجورایی ب شناخت 

قراز نیست ک ادم زندگیو ب کامل خودش بخاطر این تفکرات تلخ کنه 

بعد من همیشه میگم ادم بی لیاقت هرچی زودتر بره بهتره

با این نمیپرید با یکی دیگ میپرید

افرین رفتنی باید بره

مگه میشه کسیو بزور نگه داشت بنظرم چقدر خدا یکیو باید دوست داشته باشه ک این همه زود بهت بفهمونه بنظرم برعکس باید رفت امد کنی تااخلاق شوهر بیاد دستت

من خودم خوشم نمیاد دوستی رو بیارم خونه ام ربطی ب متاهلی نداره از مجردی این اخلاق رو داشتم ما بیشتر قرارامون بیرون از خونه است و بیشتر خوش میگذره شاید همسر من و همسرم ایشون هم باشند اما خونه همدیگه نمیریم تا ی اتفاق خیلی مهم نیوفته

فقط این جمله ات :

هرچی بیشتر از ی مسیله فرار کنی همونقدر بیشتر گریبان گیرت میشه این ثابت شده هست

عزیزم همه مثل هم نیستند لطفاً انرژی منفی نده 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
روابط صمیمی آخرش کاردست طرف میده

اصلا هم اینطور نیست گلم اصلاااا من ۱۴ ساله خودم مجرد بودم دوتا دوستا صمیم متاهل همش اونجا بودم تفم نمیندازم ب شوهراشون 

چون ذاتم نیست 

چون شیر پاک خوردم 

و نون حلال

فقط این جمله ات :هرچی بیشتر از ی مسیله فرار کنی همونقدر بیشتر گریبان گیرت میشه این ثابت شده هستعزیزم ...

همه مثل هم نیستن رو ک خیلی موافقم ولی منظورت ازش چیه اینجا