2777
2789
من نامزد کردم دوستای مجردم خودشون کات کردندچون حسادت میکردندالبته هنوز هم مجرد موندند بقولی از قشری ...

اتفاقا یکی از دوستا خوب منم همین کار کرد من باتمام مشغلهام باید زنگ بزنم اون ن اصلا معلوم نیست مشکلشون چیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم چند سالته و هدفت از این تاپیک چیه اما بذار یه چیزی بگم که سر خودم اومد

یه دوست متاهل دارم که بی نهایت به شوهرش اعتماد داره و میگه شوهرم عاشقمه و هر روز استوری و فلان. یه روز دیدم یه شماره ناشناس بهم پیام داد گفت فاطمم(همین دوستم که گفتم) و منم باور کردم کلی چت کردیم چند بار زنگ زدم رد تماس داد بهش شک کردم اومد اعتراف کرد گفت شوهرشم و یه مشت چرت و پرت گفت بلاکش کردم چندین بار این کارو تکرار کرد هر بار خواستم به دوستم بگم شوهرش چه آدم کثیفیه ترسیدم خودمو مقصر بدونه و سکوت کردم حالا فکرشو بکن اگه من آدم خونه خراب کنی بودم چه بلایی سر زندگیشون میومد. علت پیام هایی که شوهرش بهم میداد میدونی چی بود؟ دوستم بخاطر اعتماد بی جایی که به شوهرش داشت مدام از من جلو شوهرش تعریف می‌کرد اونم جذبم شده بود😑😑

اصلا هم اینطور نیست گلم اصلاااا من ۱۴ ساله خودم مجرد بودم دوتا دوستا صمیم متاهل همش اونجا بودم تفم ن ...

همه اینجوری نیستن دوست دختر داییم ب شوهر دختر داییم نخ میداد شوهرش ب دختر داییم گفت دیگه با این دوستت رفت آمد نکن گوش نداد آخرش ک دید داماد ما پا نمی‌ده گردنبند دختر داییمو دزدید 😂 گندش در اومد و پیگیری کردن متوجه شدن این خانوم رفته تو فلا طلافروشی گردنبند رو فروخته 

نمیدونم چند سالته و هدفت از این تاپیک چیه اما بذار یه چیزی بگم که سر خودم اومدیه دوست متاهل دارم که ...

خب صحبت کردن درمورد ی زن جلوی شوهر کاملا اشتباه همینطور اعتماد صد درصد چون انسان جایزالخطاست ولی بقول خودتون بخاطر ذات خوبت سکوت کردی و محل نزاشتی 

پس نباید زنا فک کنن ک دخترا میخان شوهرشون بدزدن چون شوهری ک اینطوره بهتره هرچه زودتر دستش رو بشه

متوجه نشدیمیگم دوستای مجردم با من کات کردن

کار خوبی کردن. من با دوست های متاهلم رابطه داشتم شوهراشون شمارمو از گوشیشون برداشته بودن مزاحم میشدن باهاشون کات کردم. گاهی چیزایی هست شما خبر ندارین

حتما پشتش دلیلی داری الکی ک نیست

دلیل خاصی ندارم خوشم نمیاد بنظر من دوستی باید همون بیرون بمونه چ مجردی چ متاهلی این ربطی ب حساس بودن من نسبت ب شوهرم نداره اگر داشت بیرون همگی قرار نمیزاشتیم

همه اینجوری نیستن دوست دختر داییم ب شوهر دختر داییم نخ میداد شوهرش ب دختر داییم گفت دیگه با این دوست ...

خب ادم پست زیاد هست شناخت خیلی مهمه خییییلی من مثلا عروس عمومی شوهرم رو میتونم تنها بزارم خونه با شوهرم 

چون روشون شناخت دارم همینطور خودم یا شوهر اون 

اح اح ادم حالش بهم میخوره

کار خوبی کردن. من با دوست های متاهلم رابطه داشتم شوهراشون شمارمو از گوشیشون برداشته بودن مزاحم میشدن ...

نه عزیزم از حسادتشون بود

خودم هم بیرون میدیدن سلام نمیکردن

پسرها از عروسی دوستاشون خوشحال میشن اما دخترها نه

چون دختر باید انتخاب بشه ولی پسر با هر شرایطی که داره میتونه زن بگیره مناسب شرایط خودش

شاید وقتی دیگر...
خب صحبت کردن درمورد ی زن جلوی شوهر کاملا اشتباه همینطور اعتماد صد درصد چون انسان جایزالخطاست ولی بقو ...

کشوندن دوست مجرد به خونه اصلا درست نیست. من دیدم دوستام هم تجربه ی مشابه من داشتن و اذیت شدن واسه همین با دوستشون کات کردن اونام فکر کردن طرف به خونه زندگیشون حسادت کرده