2777
2789
عنوان

شما بودین چه برخوردی میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 31 پست
نه پیش اومده میگه من کار واسم پیش اومده بعد متوجه شدیم دروغ گفته شوهرم یه ماشین بهش داد ، آقا حاظر ن ...

چند سالشه؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کی این حرفو زده؟ یه سری من به مادر شوهرم تعارف کردم جلو بشینه خاله ی شوهرم جلوی همه بهم گفت دیگه هیچ ...

خاله شوهرت حرف بسیار خوبی زده

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

آره لج که افتاده اما کلا اخلاق و رفتار عقده ای داره

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

خب چکار برادرش کنم؟ بخدا آنقدر که تو زندگیم با برادر شوهرم داستان دارم با شوهرم نداشتم

خودت باهاش درگیر نشو 

این موضوع رو به همسرت بگو 

و بسپارش به اون

خودت باهاش درگیر نشو این موضوع رو به همسرت بگو و بسپارش به اون

چی بهش بگم ؟ هر وقت چیزی گفتم میگه بچه س

گناه داره، دوست داره، ما نداشتیم و ....

کلا نمیگه اشتباه می‌کنه

هر وقت خانواده ش هررررر کاری کردن نمیگه اشتباه کردن میگه خب منم اونجا از داداشت ناراحت شدم ، منم اونجا فلان کار رو داداشت انجام داد منم سکوت کردم چون ما خانواده ایم( یعنی توام سکوت کن)

چی بهش بگم ؟ هر وقت چیزی گفتم میگه بچه سگناه داره، دوست داره، ما نداشتیم و ....کلا نمیگه اشتباه می‌ک ...

عزیزم حالت تهاجمی نباید بهش بگی 

جوری ک فکر کنه داری خانوادش رو مقصر میکنی 

باید با لحن اروم و ملایم و با ناز 

بهش بگی مثلا عزیزمم اونجا برادرت فلان کار رو کرد 

من معذب شدم یا دلم شکست 

میشه از این به بعد بیشتر هوامو داشته باشی؟

اینجوری با ناز بهش بگو

عزیزم حالت تهاجمی نباید بهش بگی جوری ک فکر کنه داری خانوادش رو مقصر میکنی باید با لحن اروم و ملایم و ...

عزیزم چون ما از اوایل ازدواجمون بخاطر برادرش خیلی جنگ و دعوا داشتیم ، شوهرم خیلی بد برخورد کرد و تقریبا ۶ ماه اول ازدواجمون دیگه کارمون به طلاق کشیده شده بود 

الان مدتیه شوهرم حداقل به حرفهام گوش میده و بعد به آرومی میگه خب منم از برادرت ناراحتم ( حالا ناراحتی شوهرم از برادرم اینه که وقتی دعوت می‌کنه میریم خونه ش ، برادرش زیاد با من حرف نمیزنه، هر سری همینو به طرق مختلف میگه)

الآنم حرفی در مورد داداشش بزنم میگه دوباره شروع کردی

چون چند روز پیش مادرش بهم گفته بود که برادر شوهرت ازت ناراحته گفته تو بهش سلام نکردی و .... 

اینو به شوهرم گفتم گفت من جان بودم از برادرت عذرخواهی میکردم ، میگفتم حتما حواسم نبود

من به شوهرم گفتم من هیچوقت کاری نمیکنم که مجبور شم عذرخواهی کنم ، الآنم عذرخواهی نمیکنم 

دیگه اونم ساکت شد 

کلا شوهرم طرفدار خانواده شه 

عزیزم چون ما از اوایل ازدواجمون بخاطر برادرش خیلی جنگ و دعوا داشتیم ، شوهرم خیلی بد برخورد کرد و تقر ...

ای بابا🤦‍♀️🤦‍♀️

پس تنها کاری که میتونی بکنی اینه که 

اصلااا به برادرشوهرت توجه نکنی 

به رفتاراش و حرفاش توجه نکن 

اهمیت نده هیچ واکنشی نشون نده تا خودش بالاخره خسته بشه از کاراش

ای بابا🤦‍♀️🤦‍♀️پس تنها کاری که میتونی بکنی اینه که اصلااا به برادرشوهرت توجه نکنی به رفتاراش و حرف ...

دقیقا دارم  همین کارو میکنم 

مادر شوهرم که بهم گفت فلانی ازت ناراحته گفتم من یادم نمیاد خداحافظی نکرده باشم ، عذرخواهی هم نکردم

گفت تو وقتی که شوهرت ماشین داد به برادرش( شوهرم یه ماشین داد به داداشش واسه خودش) ، ناراحت شدی و زنگ زدی به عموش که چرا ماشین رو داده و ....

حالا ما آنقدر جنگ و دعوا کردیم که من رفتم خونه بابام و تصمیم گرفتم به عموش بگم ( پدر ندارن) چون مادرشونم می‌گفت به من چه من دخالت نمیکنم ، بعدها متوجه شدم خیلی چیزها زیر سر مادرشه و پسرشو میندازه جلو 

منم به مادر شوهرم گفتم از نظر خودم خوب کاری کردم

بعدشم به شوهرم انتقال دادم و گفتم اگر دلش بیفته دوباره همین کارو میکنم 

شوهرمم اولش گفت اگر من بودم عذرخواهی میکردم ، بعد که دید خیلی ناراحت شدم ، گفت بهش بگو غلط کردی از من کوچکترین حرف اضافه میزنی ( به خنده) ، گفت عزیزم تو مسیر خودتو برو یا اینا کاری نداشته باش و خودتو درگیرشون نکن 

دقیقا دارم همین کارو میکنم مادر شوهرم که بهم گفت فلانی ازت ناراحته گفتم من یادم نمیاد خداحافظی نکرد ...

دقیقااا 

بهترین کار اینه که کار خودت رو بکنی و به بقیه توجه نکنی

دقیقااا بهترین کار اینه که کار خودت رو بکنی و به بقیه توجه نکنی

جایی که با هم قرار می‌گیریم ، خیلی رو اعصابم رژه می‌ره 

مثلا می‌خوایم بریم عروسی ، زنگ نمیزنه باااااید با هم بریم ، شوهرمم هیوی بهش نمیگه( البته دفعه اول بود)

یا اینکه شوهرم واسه من غذا می‌کشه ، به اونم تعارف می‌کنه که بده واست بکشم 

از اینکه تو مغازه شریکش کرد، ماشین بهش داد و هر جا میخواد بره با خودش میبرش میگه گناه داره ببینه ، زورم میاد 

انگار بچه شه، امیدوارم بچه دار که شدیم این رفتارهاشو بزارن کنار