2777
2789

اونجوری که شنیدم انتظارداشتن شوهرم یکیشونو بگیره وشوهرم خوشش نیومده ولی خب زمانی که من ازدواج کردم باشوهرم اون دوسه سال قبلش ازدواج کرده بود الان گروه خانوادگی زده همه خانومای فامیل ادکرده بجزمن همشم توجمعاازگروهشون تعریف میدن منم خیلی خودمو میزنم به اون راه یاخودمو بی توجه نشون میدم اما نمیدونم چرااینکارشونوهی تکرارمیکنن حس میکنم فهمیدن ناراحتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هروقت وانمود کردی کوچکترین اهمیتی برات ندارن بود و نبودشون یکیه درست میشه خدامیدونه که حرفم تجربست

😂اره تا ی جایی درسته‌ . ببین من ده سال مادرشوهرم هرچی چاخان میگف هیچی نمیگف یسری اداها هیچی نمیگفتم‌ بعد سر ی مسایلی کلا عوض شدم ، دروغو نگفته میرفتم تو دهنش ضایش میکردم یهو انگار اب یخ میریختن روش ، یهو بیشعوری پسراشو جاریمو علنی و مودبانه میزدم توروش بعد میکفتم اینم میخوای توجیه کنی؟؟🙃😄الان انگار میترسه اصلا حرف نمیزنه مدلش عوض شده تشکر میکنه ازمو...

parasoo1989@
ماشالا عزیزم خدا حفظتون کنه🧿حالا شوهرمن پزشکم نی ولی نمیدونم چرااینطورین

همیشه به خودت برس بهترین لباساتوبپوش وشاداب باش ویه لبخندگوشه لبت باشه وسعی کن جوری زندگی کنی که خارتوچشمشون باشی میدونم چی میگی بخداماعروس جدید میومد توفامیل براش خودمونومیکشتیم ولی اینا یه جوری رفتارمیکنن ادم میگه خدایا من چیکارشون کردم یاچه بی احترامی کردم اوندفعه بعدازهشت سال که عروس این خونواده ام دخترعمه شوهرم توواتساپ پیام داده دقیق اینوگفته سلام و....بعد منم جواب دادم محترمانه واحوال پرسیدم گفت ارشد قبول شدم خداشاهدمنم تبریک گفتم دیگه نه پیامی دادنه چیزی انگارفقط میخواست به من بگه که بله ارشد قبول شدم همین:/ 

گاهی انسانم آرزوست
چرا نچسب🤌🏻به شوهرت بگو کم محلی میکنن از اول اینجوری بودن یا با من اینجوری ان دوتا قطره اشک تمساحم ...

نه به نظرم ایده خوبی نیس مردا بیان درست ندارن میره به مادرش میگه مادرشم به اونا اونوقت فک میکنن چقدر مهمن اتو میگیرن دستشون

خوشبحالت عزیزم به این درجه ازبلوغ رسیدی من چی فردا بچمم نگامن میکنه ضعیف بارمیاد

اتفاقا تو باید جوری رفتار کنی که بچت حس نکنه ضعیفی

هروقت تو جمعشون رفتی حتما برای خودت و بچت بازی مشترک ترتیب بده.که هم‌بچت آروم باشه هم خودت سرگرم باشی.

میتونی یه تایم کوتاهی با تلفن با یکی از خانوادت احوال پرسی کنی که ببینن سرت گرمه.

خودتو مشغول نشون بده ولی اصلا توجهشونو جلب نکن.

اگه پرسیدن چرا قاطی نمیشی بگو ببخشید یکم فکرم مشغول کاراییه که برنامه ریزی کردم براشون.

نمیدونم چه مدلی هستن ولی اصصصصصلا اعتراض نکن که چرا با من نمیچرخن چون فک میکنن پخ خاصی هستن(ببخشید البته)

ببین عزیزم مام اینجوریم.اغلب تو جمع ها یه گوشه میشینیم با هم رفت امد داریم ،سفر مجردی میریم... بقیه رو قاطی نمیکنیم.از رو بدجنسی نیس و نمیخوایم هم عروسا رو اذیت کنیم فقط بلاخره بعد این همه سال اخلاقامون اخت شده سخته غریبه رو وارد جمع کردن.

همیشه به خودت برس بهترین لباساتوبپوش وشاداب باش ویه لبخندگوشه لبت باشه وسعی کن جوری زندگی کنی که خار ...

ای وای چقد خودکم بینه بدبخت😂ولی خداییش ماهم عروس تازه میومدتوجمعمون حالا اگه زیادباهاش حرف نمیزدیم کاریم نمیکردیم که ناراحت شه یاحس غریبی بهش دست بده

دقیقا مثل من الان اون یچه اورده هرجامیرم تیکه میندازه خاله شوهرم که چیه هنوزسیرنشدی ازتفریح وخوشگذرو ...

لبخند بزن بگو خاله جان شوهرم میگه از تفریح و گردش با زنم سییییر نمیشم.بچه رو همیشه میشه آورد،شما با بچه داری چه میکنی؟😉

ببین عزیزم مام اینجوریم.اغلب تو جمع ها یه گوشه میشینیم با هم رفت امد داریم ،سفر مجردی میریم... بقیه ...

میدونم اما واقعا برام خیلی تعجبه اون گروهی که زدن هنه خانمای فامیل دورونزدیک ادکردن ینی فامیلای دورم حتی ینی من انقدغریبه بودم🥲نمیدونم شاید حق باشماس

من دختر خاله دختر دایی دختر عمه و دختر عموی های شوهرم بعد یازده سال درست درمون نمی‌شناسم که هیچ یعنی قیافشون تو ذهنم نمی‌مونه اونایی که قیافشون یادمه اسمشون یادم نمیاد 😐😐 در این حد رابطمون خوبه تو مهمونی با همه سلام میکنم یارو میاد دوساعت حرف میزنه آخر سر  میگم  به جا نیوردم کی بودین🫤 در این حد بی اهمیتن برام ،چه اصراری داری آشنا حسابشون کنی

همیشه به خودت برس بهترین لباساتوبپوش وشاداب باش ویه لبخندگوشه لبت باشه وسعی کن جوری زندگی کنی که خار ...

وااای خاک توسرم😂😂ادم میمونه چی بگه ب اینا. .یاد مادرشوعرم افتادم ی روز نشسته بودیم همینجوری یهو برگشت سمت من گف ما فامیلامون خیییلی پولدارنا. همییین😐😐تموم شد 

parasoo1989@