2777
2789
منم همینمتازه من از همشون کوچکترم‌ دختر خاله شوهرم یکسال از من بزرگتره فکر میکرده که شوهرم میره اونو ...

دقیقا مثل من الان اون یچه اورده هرجامیرم تیکه میندازه خاله شوهرم که چیه هنوزسیرنشدی ازتفریح وخوشگذرونی که بچه بیاری ویه نیشخندمضخرف بهم میزنه

گاهی انسانم آرزوست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مال منم قضیش این بوده حالا نمیدونم مال اونه

ولشون‌ کن بابا برن بمیرن توام نرو تو جمع با شوهرت برو بچرخ ولی ترو تو جمع برو بیرون عکس بگیر بزار پروفایل اینا که میسوزن بیشتر بسوزن‌ منم همیکارا‌ میکنم😂

اسی من هم دخترخاله هم دختردایی هم دخترعمه هم دخترعمو هم نوه دایی اش هم خواهرزن دایی شوهرم همه اینا انتظارداشتن شوهرم بره اوناروبگیره نمیگم شوهرم خیلی شاخ نه اونا کلا توتوهم بودن هنوزکه مابچه نداریم یکی دوتاشون امیددارن طلاق بگیریم بره ازاونابگیره  همه ایناهم فقط بخاطراینه که شوهرم پزشک

گاهی انسانم آرزوست
دقیقا مثل من الان اون یچه اورده هرجامیرم تیکه میندازه خاله شوهرم که چیه هنوزسیرنشدی ازتفریح وخوشگذرو ...

بگو نه هروقت بخوام حامله بشم باهاتون‌ مشورت میکنم😁

حالا نگا اینجوری من نکن پشت گوشی زبونم درازه جلو تیکه های خانواده شوهر هیچ جوابی ندارم خاکتوسرم

اسی من هم دخترخاله هم دختردایی هم دخترعمه هم دخترعمو هم نوه دایی اش هم خواهرزن دایی شوهرم همه اینا ا ...

ماشالا عزیزم خدا حفظتون کنه🧿حالا شوهرمن پزشکم نی ولی نمیدونم چرااینطورین

بگو نه هروقت بخوام حامله بشم باهاتون‌ مشورت میکنم😁حالا نگا اینجوری من نکن پشت گوشی زبونم درازه جلو ...

منم بخداسکوت میکنم تایه هفته بعد میگم عه چرااینونگفتم عه چرامتوجه تیکه نشدم

گاهی انسانم آرزوست
برات مهم نباشه،اهمیت بدی فک میکنن خبریه و نقطه ضعفتو گیر میارن.دختردایی و دختر خاله خود من واسم مهم ...

خوشبحالت عزیزم به این درجه ازبلوغ رسیدی من چی فردا بچمم نگامن میکنه ضعیف بارمیاد

منم شهر غریبم،کلی هم آشنای این مدلی دارم،هیچ کدوم به یه ورم نیستن

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
منم بخداسکوت میکنم تایه هفته بعد میگم عه چرااینونگفتم عه چرامتوجه تیکه نشدم

دقیقا تازه من مردم عصبی میشه فورا پریود میشم بعد مریض میشم بعد میرم چندتا چندتا سرم میزنم حالا که کامل مریض شدم حرفاشون فراموش میکنم 

تازه ۲۱سالمه

چرا نچسب🤌🏻به شوهرت بگو کم محلی میکنن از اول اینجوری بودن یا با من اینجوری ان دوتا قطره اشک تمساحم ...

عروس دایی من همین کارو کرده بود 🥴

ما هم بد حالشو گرفتیم 😁

البته اون خودش نمیومد تو جمع ما و توقع داشت براش فرش قرمز پهن کنیم🤦