منم غریبم دائما اونا دوروبرمونن اوناهم همش بی توجهن خودشونومیگیرن جوابی هم براش پیدانکردم والا چون همسن وسال خودمن احساس بدی بهم دست میده همشون توجمعاباهمن یامیرن جایی که من نیستم همشونم متاهلن ومن همیشه بابزرگترا باید همصحبت بشم هییییی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ولشون کن بابا برن بمیرن توام نرو تو جمع با شوهرت برو بچرخ ولی ترو تو جمع برو بیرون عکس بگیر بزار پروفایل اینا که میسوزن بیشتر بسوزن منم همیکارا میکنم😂
اسی من هم دخترخاله هم دختردایی هم دخترعمه هم دخترعمو هم نوه دایی اش هم خواهرزن دایی شوهرم همه اینا انتظارداشتن شوهرم بره اوناروبگیره نمیگم شوهرم خیلی شاخ نه اونا کلا توتوهم بودن هنوزکه مابچه نداریم یکی دوتاشون امیددارن طلاق بگیریم بره ازاونابگیره همه ایناهم فقط بخاطراینه که شوهرم پزشک
منم شهر غریبم،کلی هم آشنای این مدلی دارم،هیچ کدوم به یه ورم نیستن
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!