2777
2789
نه به نظرم ایده خوبی نیس مردا بیان درست ندارن میره به مادرش میگه مادرشم به اونا اونوقت فک میکنن چقدر ...

نمیدونم کاردرستی کردم یانه ولی بعدیکسال که گروه زده بودن وفقط منو نبرده بودن توش همه حتی مادرشوهرخواهرشوهرمم بودن وجلوم هی تعریف میدادن من بعدیکسال اینجوری پیش شوهرم گفتم که اره ادم حداقل میخادحسادت کنه هم یجوری برخوردنکنه خودشو ببره زیرسوال الان بقیه نمیگن چرا دخترداییت فقط منو ادنکرده...

نمیدونم کاردرستی کردم یانه ولی بعدیکسال که گروه زده بودن وفقط منو نبرده بودن توش همه حتی مادرشوهرخوا ...

به نظرمن بی تفاوت باشی خودتو با کتاب با باشگاه با کلاس زبان و این چیزا مشغول کن تو دورهمی هاشونم کنار مادرشوهرت بشین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهش میکنم عزیزم😂

والا دیگه

منم تو جمع دخترداییام جدا میشِستم.

یکیشون عقده هاشو خالی کرد و باهام دعوا راه انداخت.کلا همشونو ریختم‌دور.برن گم‌شن.

دختر عموها و دختر عمه هام و دختر خاله هام و... بقیه هم‌یکی لنگه همونان

با خوبا بچرخ

بقیه رو دایورت بفرما

میدونم اما واقعا برام خیلی تعجبه اون گروهی که زدن هنه خانمای فامیل دورونزدیک ادکردن ینی فامیلای دورم ...

نه اگه همه رو اد کردن جز شما که مغرضانس کارشون.ولی در هرحال مهم نباشه برات.صمینی شدن با فامیل شوهر جز دردسر هبچی نیس

من دختر خاله دختر دایی دختر عمه و دختر عموی های شوهرم بعد یازده سال درست درمون نمی‌شناسم که هیچ یعنی ...

اخه متاسفانه اینا زیاد رفت امددارن باما یاهرجامادعوتیم ایناهم هستن شوهرمم راضی نمیشه خونشون نریم بااینکه کلا بابی احترامی دعوت میکنن مثلا به مادرشوهرم زنگ میزنه مادرم دعوت میکنه به خودش نمیبینه شمارمو بگیره بمنم بگه یا میری خونش میره اونور پیش فامیلای دیگه اصلا نمیگه فلانی توهم هستی

والا دیگهمنم تو جمع دخترداییام جدا میشِستم.یکیشون عقده هاشو خالی کرد و باهام دعوا راه انداخت.کلا همش ...

من همیشه بابزرگتراشون خوبم اوناهم خوبن نمیدونم چرا باخودش نمیتونم جورشم

اخه متاسفانه اینا زیاد رفت امددارن باما یاهرجامادعوتیم ایناهم هستن شوهرمم راضی نمیشه خونشون نریم باا ...

بیخیال بهتر حوصله خاله زنک بازیو چوسوفاده هاشونو داریا  خودتو بگیر سگ محلشون کنی خیلی بهتره تا آویزون باشی فکر میکنن چه خری هستن حالا

خو منم دوس دارم قط رابطه کنم اما شوهرم راضی نمیشه

قطع رابطه نکن وارد تو جمعی شدی سلام خدافظ همین 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ریپ زدم برات عزیزم یه صفحه هم نوشتم ولی جدا پست شد

کافیه برات بشکنن دیگه خنثی میشی ، بی خیال شو ، اونا اصلا مهم نیستن دیر یا زود میفهمی هیچ جایی تو زندگیت ندارن اگه به هدفهای بزرگتر فکر کنی ، دیگه اصلا یادت نمیاد اینا کین

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
ببخشید منظورتونو متوجه نشدم خط اول چی گفتید؟

خیلی اونا رو تو ذهنت بزرگ کردی جوری که مغزت اونا رو گذاشته تو صدر اخبار و هی اذیتت میکنه

اگه برات بشکنن و از اون اولویت و بزرگی خارج بشن کلا خنثی میشی بی خیالشون میشی اصلا به چشمت نمیان

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم