2777
2789

بچها ما باهم صمیمی هستیم و امکان قطع ارتباط وجود نداره خدایی ام وضعشون خوبه 

ولی یک سری کارایی میکنن رو مخن 

مثلا ویلا رایگان رفته بودن مال یکی از اشنا ها بود اومدن پیش ما گفتن ۴ تومن اجاره کردیم بعد  اون اشنا رو دیدیم ما بهمون گفت اره ویلامو کیلید میدم میتونین استفاده کنین قبلا یک بار به فلانی دادم کیلیدو  لو رفتن 

یا درسته ماشین خارجی خریدن خب ولی مدل ۲۰۱۲ رو گفتن ۲۰۱۷ قیمتاش یک تومنی فرق داره . 

یا مثلا  دختر خالم مدام میگه من خیلی لباس میخرم شوهرمو ورشکست میکنم فلان میکنم  و کلاس لباس خریدنشو میزاره تا اینکه کاشف به عمل اومد ک شوهرش از چند تا مغازه پول میخواد به جای حساب کتاب دختر خالم جنس بر میداره 

یا طلا دسته دو خریده بود میگفت نو خریدم

یعنی یک کاریو میکنن ها اینجوری نیست ک جیب خالی پز عالی باشن 

ولی بزرگنمایی میکنن  در صورتی ک ما اینجوری نیستیم  

ما مثل کف دست خود حقیقتو میگیم

مثلا من یک شلوار خریدم  بعد گفت چه جنسش خوبه از کجا خریدی گفتم ک اقساطی خریدم ولی اگر دخترخالم میبود نمیگفت اینجورین 

یا مثلا من گوشواره هام ۴ ۵ گرمه ولی توپر دیده میشه خیلی بیشتر میزنه گفتن چند گرمه گفتم ۵ گرمه یعنی کم ک زیادش نکردم شمام از این ادما دارین؟ خیلی رو مخن 

و خودشونم قبول نمیکنن ک اینجورین

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه شخصا نمیتونم با ادمایی هنوز تو فاز این چیزان ارتباط خوبی بگیرم

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

دلم واسه این جور ادما میسوزه 

چون میخاد یه عقده ی درونی دارهو نمیتونه سرکوبش کنه 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

یکی از دوستای ماهم اینجورین مبلاشون خوشگل بود من پرسیدم چه قیمت شد  گف۸۰تومن بعدا دوباره میگن دروغگو کم حافظه میشه گفت ۵۰تومن 🤣روغن ارگان که استفاده میکرد گف۸۰۰ گرفتم بعد از دیجی دیدم ۲۰۰تومنه قیمتش همش چرت و چرت و زر مفت

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
من بودم قطع ارتباط میکردم چون آرامش اعصابم مهم تره… یا کمتر میدیدمش

اخه اونجور رو مخ نیست نمیدونم چطور بگم 

قطع ارتباط نمیشه کرد و ادمای سمی اونجوری ایی نیستن یکم لاف زنن وگرنه ادمای خوبین

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍