2777
2789
عنوان

بیاین لطفا 🫣

54 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من ۱۴ سالمه نمیدونم یه حس بد و یه حس خوب دارم دوست دارم بینیمو عمل کنم واسه اعتماد بنفس بیشتر خودم از این طرف از بد شدنش و اینکه بهم بگن عملی و مخصوصا بیهوشی میترسم 💔🥲نمیدونم چیکار کنم

ﻣُﻓﺕَ ﺑُﺯُࢪﮒَ ﻧَﺷُﺩِﻳﻡ ڪِهﺑِﺧﺍﻳﻡ،ڪُﻭﭼیڪِ ﻫَࢪٌ ڪَﺳﻯِ ﺑِﺷﻳﻡ😉️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توی این سن عمل نکن 

بعد کنکور عمل کن 

هنوز نمیتونی درست تصمیم بگیری و دماغت هم شکل واقعیشون نگرفته هنوز

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

🤕هنوز دو دلم

عزیزم ببین هنوز سنت خیلی کمه خیلی هم کنه هنوز بینی جا داره رشد کنه....

بعد هنوز عروق خونی بینیت کامل تشکیل نشده.....

بعدش مشکل تنفسی میگیری خدایی نکرده 

چرا عجله داری قشنگم 

یکم صبر کن بزار سنت بیشتر شه حداقل ۱۸تا۲۰ 

بعد الان تمرکز کن رو درست به این چیزا اصلا فک نمیکنی باور کن 

به خودت ایراد نگیر 

البته بگما من خودم هم ۱۴ سالم بود همش فک میکردم خیلی زشتم و نسبت به بقیه یه چیزی کم دارم...اینا برای سن هست برای بلوغ هست البته عادیع ها خودتو سرزنش نکن بخاطر این افکار چون ناخودآگاه هست 

ممکنه جوش زیاد بزنی ممکنه عرق کنی ممکنه موی بدنت زیاد در بیاد یا از لب و ببینیت راضی نباشی اینا با گذر زمان حل میشه 

عزیزم ببین هنوز سنت خیلی کمه خیلی هم کنه هنوز بینی جا داره رشد کنه....بعد هنوز عروق خونی بینیت کامل ...

منم برای الان نگفته بودم 🤕

ولی خب بینیم قوز داره فکر نکنم خوب شه به مرور 

ولی خداروشکر جوش نمیزنم اصلن 

ﻣُﻓﺕَ ﺑُﺯُࢪﮒَ ﻧَﺷُﺩِﻳﻡ ڪِهﺑِﺧﺍﻳﻡ،ڪُﻭﭼیڪِ ﻫَࢪٌ ڪَﺳﻯِ ﺑِﺷﻳﻡ😉️