2777
2789
عنوان

همسرم پولداره و علاقه شدید ب زن دوم دارع

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 45 پست
در چه حد پولداره؟امضامو بخونید لطفا

داره پول ولی بیشتر سرمایه گذاری می‌کنه مثلاً بنده شیش ساله ازدواج کردم خونه نخریده هنوز همه پولاش سرمایه می‌کنه پارسال ب زور ی ماشین خوب خرید همش میگ خونه میخرم خونه بزرگ و فلان 

😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شوهرت میگه میخوام زن دیگه بگیرم و مشکل اخلاقی داره

اونوقت شما نگران لامپی؟؟

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

عزیزمممممممم چقد رو مخه سعی کن اگه واقعا میخاد بره زن بگیره شان خودتو پایین نیاریبه یک بهانه ایی ازش ...

کجا خونه ب نام من میزنع لعنتی فقط فعلا تونستم ازش ۴۰۰ملیون طلا بگیرم الان تازه

😐
خب خوبههروقت گفت میرم زن میگیرم بگو بشین تا بمونماول مهرمو بدهبچتم بیخ ریش خودتبعدم هریمیترسه دیگه

گفتم میگ باشه قبول 

لعنتی روانیه لج بامن هرچقدرم خرج میکنم انگار ن انگار ولی زیاد نمیده ک ولخرج باشم 

😐
گفتم صدبار آتیش میگیره از حرفم بدبخت رو

زیاد بهش اهمیت نده بیشتر واسه خودت وقت بذار 

به خودت برس باید ترس از دست دادنت رو داشته باشه تا اخلاقش رو درست کنه

کاربری دوستم فعلا دست منه

یعنی چون پولداره خودشو مجاز به زن گرفتن میدونه ؟🤨

یعنی خانومی هم که پولدار باشه میتونه به شوهرش بگه عزیزم هم تو هم دوس پسرام

در ضمن بگو دهنتو ببند قانون نه تنها همچین اجازه ای به تو نمیده بلکه یه چوب تو ماتحتت میکنه😏

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...                 

کجا خونه ب نام من میزنع لعنتی فقط فعلا تونستم ازش ۴۰۰ملیون طلا بگیرم الان تازه

یک چندماهی باهاش اصلا دعوا نکن و سعی کن رامش کنی بعد کم کم به یک بهانه یک خونه ایی چیزی بگیر