2777
2789
عنوان

همسرم پولداره و علاقه شدید ب زن دوم دارع

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 45 پست
زیاد بهش اهمیت نده بیشتر واسه خودت وقت بذار به خودت برس باید ترس از دست دادنت رو داشته باشه تا اخلاق ...

دقیقا وقتی ب خودم میرسم زورش میاد ی بار دیگ منفجر شد گف جوری ب خودت می‌رسی انگار قاره سه تا شوهر دیگ بگیری بهت گفتن لاغر باشی زشت سی نمیگیریمت

😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی دوستش دارم اما درست نمیشه ...

میشه 

ما فکر می کنیم باید طرف تغییر بدیم تا زندگی بهتر بشه درصورتیکه باید خودمون تغییر کنیم 

خواهرانه میگم خراب کردن که چیزی نیس سعی کن زندگی رو بسازی

خط اخر و متوجه نشدم

بچم گریه میکرد منم نشسته بودم تو بغلم بودش بلندش نکردم 

اومد با داد هوار ک آره بچه بلند نمیکنی راه نمیری میترسی لاغرشی انگار قراره سه تا شوهر دیگ بگیری بهت گفتن لاغر باشی زشت باشی نمیگیریمت 

همیشه ب خودم میرسم زورش میاد

😐
در چه حد پولداره؟امضامو بخونید لطفا

با اجازه استارتر .. 

عزیزم پیج بادیگرام برو پیج ورزشیه یعنی از همه نظر عالیه لاغریت صددر صده البته اگه اهل ورزش باشی .. 

اسم مربی هم پریجهانه

🌹

شوهرت هارت و پورته فقط ماتحتشو نمیتونه جمع کنه لامپ عوض کنه بعد میخواد زن دوم بگیره بیخیال !

به خودت برس خوشگلموشگل کن برنامه کلاس و باشگاه ترتیب بده که از الان بدونه همچین غلطی هم بکنه نه تنها میتونی ولش کنی بلکه زندگی برات جریان داره

دقیقا وقتی ب خودم میرسم زورش میاد ی بار دیگ منفجر شد گف جوری ب خودت می‌رسی انگار قاره سه تا شوهر دیگ ...

بهش بگو عزیزم دارم برای تو خودمو آماده میکنم ببین چقدر خوشش میاد .. شاید هیچی نگه ولی آروم میشه 

🌹
میشه ما فکر می کنیم باید طرف تغییر بدیم تا زندگی بهتر بشه درصورتیکه باید خودمون تغییر کنیم خواهرانه ...

امید وارم بخدا خیلی ها دلشون میخواد زودتر من برم از زندگیم تا بیان تو زندگیم دیگ خودت ادمارو می‌دونی همه برا پولند ولی من اصلا دلم نمی‌خواهد خوشبحالت بقیه بشه باید زندگیم بسازم

😐
با اجازه استارتر .. عزیزم پیج بادیگرام برو پیج ورزشیه یعنی از همه نظر عالیه لاغریت صددر صده البته اگ ...

ممنونم 

معذرت استارتر جان

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

شوهرت هارت و پورته فقط ماتحتشو نمیتونه جمع کنه لامپ عوض کنه بعد میخواد زن دوم بگیره بیخیال !به خودت ...

دقیقا همیشه ب خودم میرسم روتین پوستی اینا فشیال اندام همه چیم همیشه تا جایی ک بتونم اوکی میکنم 

😐
امید وارم بخدا خیلی ها دلشون میخواد زودتر من برم از زندگیم تا بیان تو زندگیم دیگ خودت ادمارو می‌دونی ...

به نظر من اگه واقعا زندگی می خوایی برو پیش مشاور 

کتاب روانشناسی زن و مردا رو بخون 

یه مدت گیر نده 

به خودت برس 

غذا خوب خونه تمیز 

همسر من آتیش بود من خیلی سختی کشیدم به کسی هم هیچی نمی گفتم خدا شاهده چه شب های با گریه خوابیدم همش فکر می کردم اون باید تغییر کنه بعدش متوجه شدم این خودمم که بیاید تغییر کنم وقتی عصبی بود این من بودم که سکوت کردم بعد یه مدت اونم تغییر کرد دیگه به خودش این اجازه رو نمی داد داد بزنه ،روزای عادی شادم وقتی ناراحتم که فقط ساکت تر میشم اصلا قهر ندارم همین سکوت باعث عذابش میشه 

به حرف کسی اهمیت نده این کار بکن این کار نکن ... پول زندگی نمیشه 

اگه راجب زن دوم حرف زد بی توجه باش این شده نقطه ضعفت،کسی که بخواد زن دوم بگیره هیچ وقت حرفشو نمی زنه